Witam, patrząc na swoje terra stwierdziłem, że pora "przesiąść" się na coś większego. Posiadam A.Gigasa i chciałbym, by on dostał trochę większy "domek"
. Mam ochotę zagłębić się troszkę dalej w terrarystykę. Kroćka posiadam ponad rok, przez ten czas sporo czytałem o terrarystyce (głównie w internecie) i jestem otwarty na wyzwania. Pomyślałem o kupnie jakieś Falsumy. Najbardziej podoba mi się jedna z największych (największa?), mianowicie madagaskarska. Przeraża mnie trochę rozmiar terra jaki musiałbym kupić. Aczkolwiek coś za coś i jak będzie trzeba to się kupi. Tylko co z A.Gigasem.. Falsumy żyją w bardzo zbliżonych warunkach (przynajmniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 grudnia 2010 - 13:15
Podobne tematy: Jaszczurka i krocionóg w jednym terra, realne? x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium pionowe exo-terra 45x45x60Ra_Jan88 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Okazja testudo kleinmanni z terraKamiga, 09 kwi 2025 |
|
|
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Przepiękny żabuti ew z podwójnym terraKamiga, 05 wrz 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Dwa zjawiskowe gekony lamparcie z terra lub bezKamiga, 05 wrz 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurka długoogonowa szmaragdowa i trawna, scynk ognisty , scynk szmaragdowylegvaan, 16 sie 2025 |
|
|
Napisany 05 grudnia 2010 - 21:01
Poroniony pomysł. Krocionóg wtryni felsume zanim się obejrzysz.
Napisany 05 grudnia 2010 - 22:19
Napisany 05 grudnia 2010 - 22:34
Tfu co ja pisze ... pomyliłem krocionoga ze skolopendrą
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 grudnia 2010 - 13:19
Spoko, za interpretowałem to jako żart. Aczkolwiek chodzi mi o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 grudnia 2010 - 16:56
Bocieq, nie rozumiem dlaczego w tym wypadku polecasz terrarium jednogatunkowe......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 grudnia 2010 - 20:53
Felsumy są bardzo ciekawskimi gadami i nawet jeśli nie zjedzą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 grudnia 2010 - 11:58
krocionogi mają bardzo twardy pancerz. Głowa jest podkulona z przodu....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany