Felsumy madagaskarskie kilka pytań o zachowanie, oswajanie, rozmnażanie...
10 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Felsumy madagaskarskie kilka pytań o zachowanie, oswajanie, rozmnażanie... x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Chromatopelma, victorii, reduncus i kilka innychMarcinmxo, 08 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Kilka gatunków pończoszników, H. gigas i inneEpifit, 26 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samce L. megatheloides i chroma + kilka nsSzrama, 25 lip 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Oswajanie gekona...Janiu, 12 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam karmówkę
Karaczany zielone i madagaskarskiejarek154, 02 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 04 grudnia 2010 - 23:54
Postaram Ci się odpowiedzieć na większość Twoich pytań:
wg mnie terrarium może być dla parki, choć mogłoby być troszkę większe. Uważam, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
wg mnie terrarium może być dla parki, choć mogłoby być troszkę większe. Uważam, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 grudnia 2010 - 08:58
Jeżeli oswojeniem można nazwać to, że:
- nie uciekają w popłochu na widok człowieka
- są wręcz zaciekawione i śledzą każdyr uch ręki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
- nie uciekają w popłochu na widok człowieka
- są wręcz zaciekawione i śledzą każdyr uch ręki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 grudnia 2010 - 12:42
że co mógłbyś mi bardziej opisać jak wygląda taka inkubacja ? wgl chciałem zatkać te dziury w terra bo obawiam się że będą chciały znosić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 grudnia 2010 - 16:43
Jakie dziury w terra?
A odnosnie inkubacji to sam napisałeś - co ci mam jeszcze wyjaśniać. Jajka leżą na styropianie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 08 grudnia 2010 - 21:39
Chodzilo mi o dziury w tykach bambusowych sorry. Ale z tą inkubacją to jak to... ? Styropian w 1 kawałku ? Wilgotny czy suchy ?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 grudnia 2010 - 21:59
No to nie zatykaj tych dziur. A tak wygląda pudełko na jajka http://robatwork.com/coldblood/img/phelsuma7.jpg
Napisany 09 grudnia 2010 - 15:18
Już mi ręce opadają. Bambus to podstawa! W nim szukają schronienia i w nim składają jaja więc głupotą było by zakrywanie ich wylotów. Styropian suchy,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów