Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Ptasznik nadrzewny - jak rozpoznać czy jest przed wylinką?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
7 odpowiedzi na ten temat

#1 ptasznik20

ptasznik20
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5849 dni
  • Polska / Śląskie / Zabrze

Napisany 13 listopada 2010 - 21:38

Witam
Mam pewien problem dotyczący pająków nad drzewnych, nie wiem jak rozpoznać czy, młody i dorosły pająk nad drzewny jest przed wylinką.

Pomocy

Pozdrawiam Sebastian

[color=red]EDIT: Przypominam o konieczności przestrzegania Regulaminu forum - w tym przypadku w szczególności punktów 3.1.1. (Każdy nowo rozpoczęty wątek powinien zawierać w temacie skrót myśli/treści owego wątku. ...) oraz punkt 2.1 mówiący o tym, żeby odpowiednio dobierać dział. W tym przypadku odpowiednim miejscem jest dział "Początkujący hodowcy ptaszników i innych pajęczaków", a nie dział "Ptaszniki". Tym razem przenoszę Ci temat - kolejne takie będę Ci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Ptasznik nadrzewny - jak rozpoznać czy jest przed wylinką?     x

#2 Ufig

Ufig
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5531 dni

Napisany 13 listopada 2010 - 22:04

tez bym sie chcial podpiąć pod tego posta, tez mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 olair

olair
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6142 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Toruń

Napisany 13 listopada 2010 - 22:13

Generalnie objawy nadchodzącej wylinki sa takie same jak w przypadku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 ptasznik20

ptasznik20
  • Terrarysta

Napisany 13 listopada 2010 - 22:57

Wielkie Dzięki i sorry za nad drzewne ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 kusior

kusior
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5794 dni
  • Polska / Śląskie / Żory

Napisany 13 listopada 2010 - 23:50

u mnie gniazda mają cały czas i w zasadzie większość...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Patryk_B

Patryk_B

Pomocny w dziale ptaszniki

• Pomocny
  • Z nami od: 6084 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Włocławek

Napisany 14 listopada 2010 - 01:17

Moja irminia jakiś czas temu też się zabarykadowała w swoim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 marek121221

marek121221
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5920 dni
  • Polska / Małopolskie / Alwernia

Napisany 14 listopada 2010 - 19:39

Przed wylinką pająki nadrzewne zazwyczaj plotą gniazda w których się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 ptasznik20

ptasznik20
  • Terrarysta

Napisany 14 listopada 2010 - 19:58

Wielkie dzięki a to ze przestają jeśc to wiedziałem tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.