Witam, mam pytanie, ostatnio przeczytałem na internecie że rybki mogą dostać wytrzeszczu oczu z powodu braku podłoża w akwa i tym samym odbicia różnych rzeczy i też samych ryb w dnie. Czy ktoś z was wie jak to jest z traszkami chińskimi?
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 listopada 2010 - 16:09
Podobne tematy: Traszki chińskie a wytrzeszcz oczu x
tematy ogólne
Zwierzęta
Traszki Tylototriton shanjingPawel32, 17 sie 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Szukam hodowców traszki chińskiejBywalecasgardu9944, 02 maj 2025 |
|
|
|||
Terrarystyka
[Terrarium] Nowy gatunek traszki odkryty w Chinach: Tylototriton gaowangjienensisterrarium |
|
|
|||
początkujący płazy
Płazy
Szukam hodowcy traszkixxBarxx, 03 sie 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Rzekotki/Kumaki/Ropuchy/A.dorsalis/S.pardalis/Żółwie chińskievantis_terra, 05 cze 2024 |
|
|
Napisany 07 listopada 2010 - 16:49
Pierwsze słyszę o czymś takim. Chów traszek chińskich na gołym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 listopada 2010 - 18:28
[quote]Witam, mam pytanie, ostatnio przeczytałem na internecie że rybki mogą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 listopada 2010 - 21:19
Obecnie ja teraz hoduje traszkę chińska bez podłoża i nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 listopada 2010 - 23:09
Jak już napisali poprzednicy - teoria o wytrzeszczu spowodowanym brakiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 listopada 2010 - 09:46
dzieki za odpowiedzi, tak właśnie myślałem że to raczej nieprawda...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany