Witam, mam pytanie, ostatnio przeczytałem na internecie że rybki mogą dostać wytrzeszczu oczu z powodu braku podłoża w akwa i tym samym odbicia różnych rzeczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Traszki chińskie a wytrzeszcz oczu
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 listopada 2010 - 16:09
Podobne tematy: Traszki chińskie a wytrzeszcz oczu x
tematy ogólne
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Traszki Tylototriton shanjingPawel32, 17 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam hodowców traszki chińskiejBywalecasgardu9944, 02 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
[Terrarium] Nowy gatunek traszki odkryty w Chinach: Tylototriton gaowangjienensisterrarium ![]() |
|
![]() |
|||
początkujący płazy
Płazy
Szukam hodowcy traszkixxBarxx, 03 sie 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Rzekotki/Kumaki/Ropuchy/A.dorsalis/S.pardalis/Żółwie chińskievantis_terra, 05 cze 2024 |
|
![]() |
Napisany 07 listopada 2010 - 16:49
Pierwsze słyszę o czymś takim. Chów traszek chińskich na gołym szkle nie stanowi żadnego problemu.
Napisany 07 listopada 2010 - 18:28
[quote]Witam, mam pytanie, ostatnio przeczytałem na internecie że rybki mogą dostać wytrzeszczu oczu z powodu braku podłoża w akwa i tym samym odbicia różnych rzeczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 listopada 2010 - 21:19
Obecnie ja teraz hoduje traszkę chińska bez podłoża i nie zauważyłem żadnego wytrzeszczu i nic takiego, powiem nawet że traszce gołe dno pomaga w zdobyciu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 listopada 2010 - 23:09
Jak już napisali poprzednicy - teoria o wytrzeszczu spowodowanym brakiem podłoża jest z palca wyssana. Mógłbyś podać źródło tej informacji ? Wytrzeszcz oczu u ryb...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 listopada 2010 - 09:46
dzieki za odpowiedzi, tak właśnie myślałem że to raczej nieprawda ale zawsze lepiej sie upewnić, nie mam aż tak dużej wiedzy jak inni na tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów