Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
gekon a karmówka

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
8 odpowiedzi na ten temat

#1 martmaz

martmaz
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5497 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Gniezno

Napisany 26 października 2010 - 20:30

Witam.
Problem jest taki że zawsze podawałem gekonom jedzenie pod nos rzuciłem gdzieś pod kryjówkę i szybko zjadały.
Ale powiedziałem sobie dość i chcę zmusić je do polowania.Wrzucam od jakiegoś 1,5 tygodnia kilka świerszczy do terra świerszcze znikają ale kup przybywa bardzo mało gekony są 2 śledzę dokładnie co się pojawia w terra i kupa pojawia się raz na 2-3 dni.Gekony są tłuściutki i maja grube ogony przynajmniej jeden, drugi był trochę wychudzony ale wydaje mi się że też przybrał na masie.
Sam już nie wiem czy te świerszcze uciekają choć nigdzie nie widziałem żadnego czy się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: gekon a karmówka     x

#2 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 26 października 2010 - 20:51

Sprawdzasz czy nie ma ich w terrarium. Ewentualnie zabezpieczasz terrarium...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Zwir

Zwir
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5742 dni
  • Polska / Śląskie / Ruda Śląska

Napisany 26 października 2010 - 21:35

słyszałem że drewnojady nie mają żadnej wartości odżywczej, najlepiej jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 GreGecko

GreGecko
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6029 dni
  • Polska / Mazowieckie / Pułtusk

Napisany 26 października 2010 - 22:09

Niestety to nie prawda,drewnojady maja troszkę mniej wartości od mączników.Odpowiednio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 martmaz

martmaz
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5497 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Gniezno

Napisany 26 października 2010 - 22:18

[quote]Niestety to nie prawda,drewnojady maja troszkę mniej wartości od mączników.Odpowiednio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 26 października 2010 - 22:20

[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/153831.jpg[/img][size=10][b]karmówki[/b][/size]

Superworms (zophobas morio) to drewnojad. Może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 GreGecko

GreGecko
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6029 dni
  • Polska / Mazowieckie / Pułtusk

Napisany 26 października 2010 - 22:31

[quote][quote]Niestety to nie prawda,drewnojady maja troszkę mniej wartości od mączników.Odpowiednio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Mehi

Mehi
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7287 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 26 października 2010 - 23:47

swierszcze znikaja, kupy sie pojawiaja. to ja nie widze tu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 flpe_qwe

flpe_qwe
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5714 dni
  • Polska / Mazowieckie / Pruszków

Napisany 27 października 2010 - 13:05

ja miałem ten sam problem kupy były nie widziałem żeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.