7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 września 2010 - 00:22
Wreszcie trzymam w ręku mojego osobistego Python molurus bivittatus albino samca
Wiem, wiem, że dla Was to "tylko" PMB, ale ja byłam chora na to zwierze odkąd tylko pamiętam. Niedawno poprawiły się moje warunki mieszkaniowe i w końcu mogłam zapewnić zwierzakowi godne warunki do wzrostu i hodowli. W najbliższym czasie wstawię jakieś fotki. Ochrzciłam go imieniem [b]Betelgeuse[/b].

Podobne tematy: Spełniłam swoje marzenie... x
Przypięty
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Pokaż swoje lampartyNook ![]() |
|
1 |
![]() |
|||
żywienie
Przypięty
Mięczaki
patenty na urozmaicenie diety- czym karmimy swoje ślimakihodowca_poprzejsciach, 14 sie 2012 |
|
1 |
![]() |
|||
zachowania
Straszyki
Patyczak czerwonoskrzydły "marnuje" swoje jedzenieZoltak, 23 kwi 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
zachowania
Straszyki
Czy to normalne żeby patyczak rogaty wyrzucał swoje odchody?Tiso ![]() |
|
0 |
![]() |
|||
biotop
Ptaszniki
Jak ptaszniki wykopują swoje nory. [film]Azureus, 02 sty 2020 |
|
0 |
![]() |
Napisany 25 września 2010 - 07:49
Napisany 26 września 2010 - 19:54
Powodzenia w hodowli, fajne imię - takie "burtonowskie"
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 26 września 2010 - 20:42
Betelgeza (Betelgeuse, α Ori, Alfa Orionis) – gwiazda w gwiazdozbiorze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 września 2010 - 22:27
ja też mogłam pozwolić sobie na zakup mojego p.m.b. imieniem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2010 - 08:54
Fajna pomarańcz. Ja swojego nie nazwałem. Powód? Węże są głuche...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2010 - 11:37
osobiście wole opowiadać o nim używając jakiegoś imienia, a nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 listopada 2010 - 22:45
ja tam na 4 weże nazwałem tylko jednego tzw samiczke...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów