7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 września 2010 - 18:05
Witam, nie wiem czy był taki temat, jeśli tak to z góry przepraszam. 18 września wydoroślał mój samczyk A. versicolor, no i dziś postanowiłem go dopuścić do samiczki. Problem w tym że samiec stuka w podłoże, drga, samica mu odpowiada tym samym, ale gdy już podchodzi do niej, nie dochodzi do kopulacji, niby juz coś tam zaczynaja kombinować, ale samiec sie płoszy i za każdym razem wkońcu ucieka. Nie wiem o co chodzi, może dlatego że jest on dosyć mały w stosunku do samicy? Co myślicie? Zostawić go w terrarium z samica, czy wyjać i spróbować za jakiś czas? Z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Problem z rozmożeniem A. versicolor x
Ogłoszenia matrymonialne
SAMIEC CARIBENA VERSICOLOR 15.11.2025_Kub4Bub4__, 18 gru 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Dorosły miesięczny samiec versicolor (1.0)Terras123, 15 gru 2025 |
|
|
|||
zachowania
Ptaszniki
Caribena versicolor nie chce jeśćLenmal |
|
|
|||
pająki
Ptaszniki
Problem z wysuszaniem się podłożaLe_v7o7, 07 gru 2025 |
|
|
|||
Problem z temperaturą w terrarium dla regiusa – różnica między podłożem a powietrzemRob3006, 10 lis 2025 |
|
|
Napisany 24 września 2010 - 19:00
A.versi. nie rozmnażałem, jednak taka myśl mi do głowy przyszła,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2010 - 21:45
Moim zdaniem jest napełniony, liniał 18 września.
Napisany 24 września 2010 - 21:59
Poczekaj z tydzień i spróbuj ponownie. Jak kopulacja się uda...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 września 2010 - 22:08
Nie ma czegoś takiego jak "moim zdaniem jest napełniony".
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 września 2010 - 18:57
Jasne bo samiec napełni Ci się w tak krótkim czasie....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 września 2010 - 20:14
Poczekaj z tydzień, dwa. Patrz czy się nie napełnia. Upewnij...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 października 2010 - 09:59
Samiec z reguły jak się napełnia to zostawia taki hamak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany