cześć, moja australijska jest już dorosła od dwóch miesięcy i nie złożyła żadnego jajka, po wylince imagialnej malutko je w porównaniu z tym ile jadła przed ostatnią wylinką, dzisiaj patrzę a ona do góry nogami leży na ziemi podniosłem ją, i ledwo co się ruszała, nie chciała się przyczepić więc położyłem ją na ziemi, ma zwiszoną głowę dół i leży nieruchomo, kiedy dmuchnę to ją podnosi i znów opuszcza na dół. Karmię maliną, pryskam rano i wieczorem obficie.
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 13 września 2010 - 17:35
Podobne tematy: słaba australijska x
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Aga,Żaba byk,Rzekotka australijskaGryczkov, 06 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
zachowania
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Brak jedzenie słaba aktywność siedzi w mokrej kryjówce.Ciupa, 04 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Litoria caerulea Rzekotka australijskanekog, 05 maj 2024 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Płazy
Co do części wodnej z rzekotką australijską?jaomao, 24 lut 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Mrówki
Mrówka australijskadawid23wind, 24 paź 2021 |
|
![]() |
Napisany 13 września 2010 - 17:52
Hmmm...
malina cały czas z jednego sprawdzonego źródła ?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
malina cały czas z jednego sprawdzonego źródła ?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 września 2010 - 18:01
Nie spryskuj aż tyle terra ,to są owady żyjące w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 września 2010 - 18:31
malina którą karmię jest z dala od drogi 500m, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 września 2010 - 18:41
Czyli zatrucie odpada. Pozostały te 2 opcje, o których już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 września 2010 - 18:55
Mnie ostatnio też jeden E.tiaratum padł a reszta straszyków sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 września 2010 - 14:12
dzięki za odpowiedzi, ona już nie żyje
Napisany 14 września 2010 - 14:36
Czasami po prostu pada. I tyle. Bywa
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów