mam pytanie. moja młoda zbożówka - ma ok. 35cm. ma troche asymetryczna głowe. gośc od którego ja kupiłem miał najprawdopodobniej za wysoką temperature inkubacji - stąd to odkształcenie. mam pytanie czy z wiekiem ta asymetria zaniknie całkiem? w jakims stopniu? czy w ogóle? i czy dla weża to jakas różnica?? wąż zachowuje sie ok. prócz tego ze boi sie zywych osesków i je tylko martwe ( to mija z wiekiem???) prosze o odp. od osób które rzeczywiscie ja znaja. z góry dzięki
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 września 2010 - 23:46
Podobne tematy: krzywa głowa x
linienie
Modliszki
Krzywa noga, tlow i odnóże chwyte po wylinceMateusz12, 19 sie 2022 |
|
|
|
||
zachowania
Dusiciele
Pyton ociera głową o elementy terrariumkorNICK121, 27 lis 2021 |
|
|
|||
zdrowie
Modliszki
nieprawidłowa wylinka, uszkodzona głowadrbedt, 10 maj 2021 |
|
|
|||
zdrowie
Jaszczurki
Witam, moja phelsuma nie może utrzymać ogona w pionie siedząc głową w dół.Ryszard51, 26 kwi 2021 |
|
|
|
||
węże
Terrarystyka
Wąż morski oddycha pod wodą głową.Jaguś |
|
|
Napisany 11 września 2010 - 21:18
ta asymetria nigdy nie zniknie. zawsze bedzie ale moze stac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 września 2010 - 13:40
No i to dobrze, że je mrożonki.
Napisany 15 września 2010 - 20:22
wiem ze to dobrze. nie pytałem czy to zle. to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 września 2010 - 20:55
Nie chcę ciebie straszyć, ale deformacje fizyczne związane z nieprawidłową...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2010 - 20:20
weza nabyłem pod koniec lipca. wylinke mial 08.08.10 a nastepną...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 września 2010 - 16:25
mieliśmy węża z lekko garbatą głową - jadł, rósł, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 września 2010 - 16:00
nawet jeśli przyszłośc pokaże najgorszą wersje wydarzeń to przecież biedaka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany