A wiec tak: ile kosztuje srednio utrzymanie weza zbozowego ??Mam na mysli prąd+zywienie
7 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Koszt utrzymania x
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Koszt terrarium na zamówienieWAK, 19 wrz 2022 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Terraria dla jaszczurek i sprawy techniczne
Kalkulator zakupu oraz utrzymania terrariumLowiczak ![]() |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Koszt żółwia stepowego na GIEŁDZIE (najlepiej info z giełdy w Łodzi)Stepek ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Pyton królewski Samica (Super enchi pastel)cena 1000zł +40zł koszt wysyłki.Slajmer, 14 lut 2021 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Wyceny, gdzie kupić
Koszt agamy brodatejmasny145, 03 lip 2020 |
|
![]() |
Napisany 25 sierpnia 2010 - 00:36
Hmm... Jeżeli chodzi o żywienie to powiedzmy ze 2 dorosle...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2010 - 09:05
Przy jednym wężu koszty nie są wcale takie wielkie, najdrożej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2010 - 10:41
Wyżywienie wychodzi taniej, jeśli sami hodujemy np. szczury czy myszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2010 - 10:58
[quote]Wyżywienie wychodzi taniej, jeśli sami hodujemy np. szczury czy myszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2010 - 12:31
Ja mam co prawda regiusa, nie zbożówke, ale sądzę, żę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2010 - 23:07
A czy musialbym dogrzewac terra ?? Bou mnie jest w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2010 - 23:10
jeżeli masz w terra 28-30 to nie musisz dogrzewać
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów