tracheOtóż, mam żółwice czerwonolicą, karpaks około 11 cm. Mieszka w akwarium 110x50x50 z oddzielną wyspą. Znalazłam na dworze drugiego czerwonolicego, przypuszczam, że samiec. Miał zapalenie ucha, wyleczyłam, mieszka na razie w małym akwarium, jego długość to mniej więcej 9 cm. Akwarium jest dla niego stanowczo za małe. Moje pytanie brzmi: mogę go wpuścić do samiczki bez strachu? Przygotowywałam się na jednego zółwia, ale może ten drugi nie zaszkodzi?
I jeszcze, wpuszczam mu czasem żywe rybki, gupiki. Czemu po jakiś 2 minutach traci nimi zainteresowanie ? Z tego co zaobserwowałam u mojej żółwicy ma z tego niezłą zabawę, a on się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 sierpnia 2010 - 17:15
Podobne tematy: Czy moge je połączyć? x
rozmnażanie
Początkujący hodowcy węży
Z kim połączyć samca spotnoseMateuszB, 08 mar 2022 |
|
![]() |
![]() |
||
Budowa, osprzęt
Imitacja drzewa z rury korkowej, jak zamontować stabilnie, jak połączyć?Marcin11, 02 cze 2020 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Płazy
z jakim gatunkiem można połączyć kumaka dalekowschodnie?Igor_Lijo_Mr_Pac_manFrog, 27 maj 2019 |
|
![]() |
|||
zachowania
Mrówki
jak połączyć dwie kolonie myrmica rubrawiktorv3, 18 sie 2018 |
|
![]() |
![]() |
||
rozmnażanie
Początkujący hodowcy węży
Co połaczyć?HeLLta, 07 sty 2018 |
|
![]() |
Napisany 21 stycznia 2011 - 12:11
ja połączyłem żółwia czerwonolicego karapaks około 12cm z żółtobrzuchym karapaks...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów