Witam. Tak jak w temacie pilnie potrzebuje pomocy, wczoraj w nocy dostrzegłem ze w terrarium brakuje dorosłej samicy Skorpiona Cesarskiego. Codziennie wieczorem przed snem zaglądam do nich aby się upewnić czy wszystkie są czasami podnoszę wilgotność i tak już od ponad 6 lat. Zdarzyły mi się już 2 ucieczki pająków lecz udało się je odnaleźć po nie długim czasie. W obecnym przypadku jest zupełnie inaczej wczoraj od 2 w nocy dokładnie do teraz w 3 osoby przewróciłem dom do góry nogami, sprawdziłem każdą szafkę, każdy zakamarek wytrzepałem wszystkie rzeczy-ubrania w którym była by możliwość aby się wcisnął-schował nie ma go...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 lipca 2010 - 14:52
Podobne tematy: Pilnie potrzebna pomoc!!:/ x
Przypięty
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
Ogłoszenia matrymonialne
Brachypelma vagans - świeży dorosły pilnie potrzebnySNAKESPIDER, 08 wrz 2025 |
|
0 |
|
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie dorosłe, podrostki samce i samice. Pilnie!Alekszw21, 04 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
terrarium
Żółwie
Początek, - Pomoc -Darax |
|
0 |
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kraków - vantis_terra - potrzebna pomocMichał_Rks, 17 maj 2025 |
|
0 |
|
Napisany 15 lipca 2010 - 16:16
ale co? zamknęła za sobą drzwiczki wychodzac z terrarium? może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 lipca 2010 - 16:33
Listwa trzymająca szybę z dołu odkleiła się od wilgoci i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lipca 2010 - 16:40
Oczekujesz ze Ci ktoś powie że jest pod regałem, za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2010 - 18:30
za sałatą!
Napisany 22 lipca 2010 - 22:36
[quote]za sałatą![/quote]
trochę nie na temat, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
trochę nie na temat, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany