Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Gdzie sa moje żółwie:( ???

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
24 odpowiedzi na ten temat

#1 strzelinianka

strzelinianka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6395 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Strzelin

Napisany 11 lipca 2010 - 16:28

Do dzisiaj byłam szczęśliwą posiadaczką trzech żółwików żółtolicych.Mieszkam za miastem,mam ogrodzony ogródek tuż przy domu.Kilka dni przed planowaną budową dużego oczka patrzę-nie ma dużego żółwia (takiego ok 14 cm skorupy).Tym bardziej dziwne,że żółwie miały możliwość wyjścia tylko na odgrodzony kawałeczek tuz przy oczku(drewniany ścisły płotek).Wokół sporo drzewek,więc niemożliwe,aby jakiś latające drapieżnik mógł się dostać.Nieopodal w kojcu stróżuje owczarek niemiecki-też nie dał żadnego sygnału,że coś nie tak. Żaden dwunożny drapieżca też nie mógł się dostać,gdyż cały ogródek zamykany na kłódkę.Dzisiaj patrzę nie ma kolejnego żółwika.Ostatniego,szczęśliwym trafem mojego ulubieńca-zabrałam do domu.Moje marzenie o oczku z żółwiami przysnęło jak bańka mydlana. Nie przychodzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Gdzie sa moje żółwie:( ???     x

#2 Saphira123

Saphira123
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5658 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 11 lipca 2010 - 17:00

Ja uważam, że ktoś ukradł Ci żółwiki :| I raczej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 siweq

siweq
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5951 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 11 lipca 2010 - 17:03

Współczuje, mi jakiś czas temu "wyparował" ż. stepowy. Też był...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 strzelinianka

strzelinianka
  • Terrarysta

Napisany 11 lipca 2010 - 18:59

Macie racje,pewnie ktoś delikatnie mówiąc podprowadził.Racją jest,że oczko jest blisko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Madziula20

Madziula20
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6761 dni

Napisany 11 lipca 2010 - 19:32

pewnie się okaże ,że zrobił to Twój złośliwy sąsiad... :/...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 strzelinianka

strzelinianka
  • Terrarysta

Napisany 11 lipca 2010 - 21:16

Nie wiem czy by miał powód.Wszyscy sąsiedzi mający oczka mają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Krzysztof.W

Krzysztof.W
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8065 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 12 lipca 2010 - 11:22

A Może to Kuna, albo jakiś sprytny kot.

#8 strzelinianka

strzelinianka
  • Terrarysta

Napisany 12 lipca 2010 - 21:44

Jakby to była kuna czy sprytny kot-w pierwszej kolejności poszłyby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Saphira123

Saphira123
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5658 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 12 lipca 2010 - 21:54

[quote]Jakby to była kuna czy sprytny kot-w pierwszej kolejności poszłyby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Letaa

Letaa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8046 dni
  • Polska / Małopolskie / Tarnów

Napisany 15 lipca 2010 - 10:33

ja nie wiem zbyt wiele o zolwiach, ale przyszlo mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.