Witam. Wiem, że temat płytki Globol był wałkowany wielokrotnie, ale mam trochę inny problem niż reszta terrarystów, a mianowicie w pokoju w którym mam terraria z wężami pojawiły się mrówki faraona. Oprócz tego, że są w pokoju to jeszcze gdy zostawię mrożonkę położoną w terrarium momentalnie się na niej gromadzą. Kupiłem płytkę Globol wczoraj i mrówki momentalnie zniknęły. Mam takie pytanie, czy jeśli zostawię płytkę na stałe w pokoju z terrariami ( nie wewnątrz terrarium) to czy będzie to miało szkodliwy wpływ na węże? Pytam się dlatego, że po usunięciu płytki z pokoju po kilkunastu dniach mrówki powracają.
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 lipca 2010 - 19:28
Podobne tematy: Płytka Globol x
warunki hodowli
Węże
Płytka vs matatrakowiec, 22 sty 2021 |
|
|
|||
zdrowie
Ptaszniki
M. balfouri otwarta płytkaghosciak, 09 mar 2019 |
|
|
|||
![]() |
zdrowie
Legwan zielony
płytka globolgrzesiek2610, 03 kwi 2015 |
|
|
|
|
![]() |
terrarium - pozostałe tematy
Węże
Kabel grzewczy a płytka szamotowa?zlew1979, 19 mar 2015 |
|
|
|
|
![]() |
Zwierzęta
Płytka bross na roztocza, zero efektu?Rhimen |
|
|
Napisany 07 lipca 2010 - 22:11
płytka globol działa negatywnie tylko na bezkregowce. na kręgowce nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lipca 2010 - 22:29
Założyłem ten temat, bo gdzieś na forum czytałem, że przebywanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lipca 2010 - 22:55
Mały pasek raczej nie zaszkodzi.
Kiedyś wsadziłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Kiedyś wsadziłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lipca 2010 - 22:59
Ale ona nie jest w terrarium tylko około 1m od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 września 2010 - 19:51
Ponawiam pytanie, bo też jestem zainteresowany odpowiedzią.
Napisany 08 września 2010 - 20:48
Ja także się dołączam. Ile na ile cm paseczek włożyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 września 2010 - 22:02
wsadz wielkosci pudelka zapalek, najlepiej zamkniety w jakims pudeleczu malym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany