Witam , mam problem z moją g.pulchrą a mianowicie od wylinki(l3 --> l4) nie wychodzi z kryjówki(połowa kliszówki położona, lekko wkopana w torf i wykopał se jeszcze tam dołek), minęły już 3 tygodnie . Pokarm przyjmuje np. muchę tylko wtedy jak podejdzie pod jej kryjówkę, wyskakuje wtedy szybko i się chowa znowu. Pod wieczór zawsze wystawia poza kryjówkę 1/3 pierwszej pary odnóż i tak tylko podchodzi do wyjścia i się cofa ciągle. Chciałem zrobić jej "przemeblowanie", ponieważ za jeszcze jedną wylinkę będzie już L5, to chciałem wsadzić większą kryjówkę, bo tą już ma na "ścisk" i włożyć jakiś koreczek z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 lipca 2010 - 19:29
Podobne tematy: Pulchra L4 x
Wyceny, gdzie kupić
Wycena dorosły samiec grammostola pulchraZoKoL, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Szukam samicy grammostola pulchra.chrząszcz, 01 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
G.pulchra sprawdzonyQubos, 06 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Wąż bambusowy Oreocryptophis porphyraceus pulchrabaal6, 26 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Samiec G.rosea, G.pulchra, C. hati hatiQubos, 24 gru 2024 |
|
![]() |
Napisany 04 lipca 2010 - 19:44
zaufaj mi. pająk jakoś ten stres przeżyje i nie dostanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lipca 2010 - 19:54
Może nie tak jak w stosunku do kręgowców, bo jednak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lipca 2010 - 21:20
według opisu pająk zachowuje się normalnie... ma swoje gniazdko, przyjmuje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lipca 2010 - 07:24
dokładnie, skoro pająk jest już po wylince możesz śmiało przenosić....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lipca 2010 - 09:57
Witam, Mam jeszcze jedno pytanie co do karmienia świerszczami. Ostatnio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 lipca 2010 - 22:45
Jeszcze jedno :P Gdy pryskałem pojemnik pajączek poleciał w kierunku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2010 - 08:40
a no może się utopić więc uważaj, zapewne przy pryskaniu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów