Mam pytanie co do fasciatum l4, 1,5 mies temu miala wylinke i wczoraj podalem jej cme i zjadla,a dzis schowala sie do kokosa i jak otwieram kokosa to sei nie rusza a jak ja dotknelem pare razy lekko w konczyne to wyczesywala wloski,natomiast nadal sie ani razu nie ruszyla.. - wlinka ? ?
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 czerwca 2010 - 17:07
Podobne tematy: Fasciatum poytanie x
Wyceny, gdzie kupić
Proszę o wycenę samiczek:darlingi, chromatus, fasciatumDanerro, 18 sie 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Samce Blondi, fimbriatus, irminia, fasciatum, albostriatumLizard_Man, 13 sty 2021 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Cyclosternum fasciatum samiecGekko_, 30 wrz 2020 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Szukam B.vagans, H.sp columbia big, H.villosella, D.fasciatum pentalorisMarian165, 20 paź 2019 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Samiec Acanthoscurria geniculata L11 6,5DC Samice: H. gigas, C. fasciatumjannowak, 25 lut 2020 |
|
![]() |
Napisany 26 czerwca 2010 - 17:30
Możliwe, że powoli przygotowuje się do wylinki, ale prawdopodobnie po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2010 - 17:49
:)
Przenioslem go do innego lokum,dlatego ze tamte bylo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Przenioslem go do innego lokum,dlatego ze tamte bylo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2010 - 18:15
pytasz się czy wylinka i od razu przenosisz? jakie wymiary...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2010 - 18:38
Zostaw pająka w spokoju. Jeśli chce to niech się chowa....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2010 - 23:39
...dokładnie tak jak pisze kolega "godzik" nie ruszaj pająka... mój...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2010 - 07:51
[quote]...dokładnie tak jak pisze kolega "godzik" nie ruszaj pająka... mój...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów