17 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 czerwca 2010 - 16:14
Od rzucania mięsem jesteśmy wszyscy jeszcze daleko.Ja bym się nie chwalił bo te twoje pokojowe 26C to minimum praktycznie dla każdego gatunku.Szczerze 26C to ja mam w pokoju kiedy na zewnątrz jest 35C a z tego co wiem nie zdarza się to zbyt często.Ktoś kiedyś już o tym pisał,modliszki w temp. 26-28 (takiej jaką wymagają) rozwijają się nie szybciej a po prostu prawidłowo!Odnośnie żółtych kartek to nie wiem czy przyniosą pożądany efekt choć może będzie mniej bezsensownych postów.
Podobne tematy: Phyllocrania paradoxa opis x
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
P.paradoxa L2Qubos, 21 sie 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Ooteki P. paradoxadrizzt |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Szukam dorosłego samca Phyllocrania paradoxa/Modliszka liściogłowa.Sago, 28 maj 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Samiec P.paradoxa samice S.viridis x2mateusz_97, 14 wrz 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
samce Popa spurca i P. paradoxaalgernon, 01 sie 2023 |
|
|
Napisany 21 czerwca 2010 - 16:19
[quote]
Dla mnie wydaje sie logiczne ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Dla mnie wydaje sie logiczne ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2010 - 16:37
Chwalil? Kto tu sie chwali... kolego wyluzuj troszke. Przykro mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2010 - 16:48
Przykro to się czyta niektóre moundre wypowiedzi (na temat choćby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2010 - 16:50
To moze szanowny Wojtak niech poda swoje doświadczenie z tymi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2010 - 17:16
Chodziło mi o to że krytykujesz błędną postawę poprzedników.Dla Ciebie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2010 - 17:45
Ja dostałem na poważnie poradę odnośnie trzymania modliszek w lodówce....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2010 - 17:52
Wszystkie niezbędne informacje dotyczące P. paradoxa dostępne tutaj http://www.swissmantis.ch/articles.php?lng=fr&pg=93 ....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany