Witam . około 10 dni temu kupiłem młodego Lampropeltis mexicana i włożyłem go do wyposażonego już terrarium . Drzwiczki mu zasunąłem i nie było żadnej dziury . Po 15 minutach oglądania Freda zostawiłem go samego żeby się nie stresował ! Po godzinie wężyka nie widzę pomyślałem sobie że sie pewnie zakopał w podłożu z drewienek bukowych więc wyszedłem . Za jakąś godzinę dalej go nie widziałem i przeszukałem terrarium . Okazało się że wężyka nie ma i pomyślałem sobie no to pięknie ledwo go kupiłem i już uciekł... Przeszukałem cały mały pokój za meblami i dalej go nie widziałem wkońcu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Uwaga na dziury w terrarium !!!
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 czerwca 2010 - 20:29
Podobne tematy: Uwaga na dziury w terrarium !!! x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, Dzisiaj, 07:05 |
|
![]() |
|||
terrarium
Węże
terrarium dla pytona regiusa, pojawienie się pleśni!Ripper, 15 paź 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium pionowe exo-terra 45x45x60Ra_Jan88 ![]() |
|
![]() |
|||
Giełda
Oszust z Ziębic, uwaga !!Vip3r, 08 paź 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Żółwie
Weryfikacja parametrów terrariumAndriej91, 06 paź 2025 |
|
![]() |
Napisany 18 czerwca 2010 - 11:20
no są spryciarze!! jak sobie taki wymyśli, że może fajniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2010 - 12:06
Ta kratka wentylacyjna jest włożona pomiędzy 2 szybami i pod...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2010 - 12:35
Mam dwa takie terra od tej osoby, wiem o jakich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2010 - 14:52
Ja wyciąłem kawałek korka i mocno zakneblowałem terra jest ogólnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 czerwca 2010 - 16:01
ja tez mam podobne terra ale nawet o tym nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 czerwca 2010 - 13:59
Ja jak mojego wężyka wpuściłem to od razu chodził po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów