Witam wszystkich!
Postanowiłem się pochwalić tym co udało mi się dziś zbudowac dla moich żółwi :) Samo oczko może nie jest jakieś gigantyczne ale starałem się jak mogłem :) (lepszy rydz niż nic) Z początku miałem w planach murowaną wersje oczka wodnego ale stwierdziłem że z folią będzie mniej pracy a efekt będzie ten sam albo lepszy bo: 1: folie mam prawie za darmo - podziękowania dla mojego brata! 2: nie musialem kupować żadnych środków do zabezpieczenia zaprawy przed przesiąkaniem, no i 3 można ją łatwo dopasować - zero cegieł, betoniarek itd. Wszystko poszło dośc sprawnie, prace zacząłem około godziny...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 czerwca 2010 - 19:28
Podobne tematy: Oczko wodne na działce x
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
gryzonie, żaby, ropuchy, aksolotle, żółwie lądowe i wodne w GliwicachAraneus, 05 lip 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
żaby, żółwie lądowe i wodne w GliwicachAraneus, 06 paź 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
szczury, popielice, żółwie lądowe i wodne GliwiceAraneus, 01 maj 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
szczury, popielice, żaby, żólwie wodne i lądowe w GliwicachAraneus, 25 lis 2023 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
szczury, popielice, żaby, żólwie wodne i lądowe w GliwicachAraneus, 25 lis 2023 |
|
|
Napisany 16 czerwca 2010 - 09:17
wyjąłeś wcześniej z ziemi wszelkie ostre kamienie, korzenie? Jest przegroda...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 czerwca 2010 - 17:53
Najlepszym miejscem do wygrzewania dla żółwi byłby konar umieszczony częściowo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 czerwca 2010 - 10:52
Tak, korzenie oraz kamienie zostały usunięte. Co do przegrody kapilarnej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 czerwca 2010 - 14:01
to i ja sie pochwale:D tyle ze ja nie mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 czerwca 2010 - 23:57
no bardzo ładne :)
Napisany 11 czerwca 2011 - 22:28
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany