Ludzie aby ominąc ten kłopot rubcie tak jak ja. Sprawdzony sposób którego uzywam za kazdym razem jesli chodzi o klejenie szyb po kazdokrotym nałozeniu silikonu przed sklejeniem szyb polewam delikatnie letnią wodo szyby kolo silikonu co powoduje nie przyleganie silikonu do szyby a potem wycinanie nadmiaru to sama przyjemnosc w sumie nauczyłem sie juz klejic do tego stopnia ze ani nie trzeba wycinac ani czyscic szyb bo są czysciutkie trzeba tylko pierwsza rzecz silikon na szybe nakładac z powietrza z wysokosci kolo 10 cm aby robił sie prosty pasek zawsze nakładac na szybe która bedzie stała na innej no i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 kwietnia 2006 - 12:14
Podobne tematy: Czym zmyć sylikon ze szkła... x
Budowa, osprzęt
Ogrzewanie szkła 100x40x40Babaajagaa, 25 paź 2025 |
|
|
|
||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Pianka montażowa a sylikon na ściankę do terrariumStelater, 19 lis 2023 |
|
|
|||
żółwie
Wystrój, roślinność
Czym przykleić kamienie do szkłaMagda_l |
|
|
|||
terrarium
Węże
Ogrzanie terrarium dla zbożówki promiennikiem, problem z rodzajem szkła i pęknięta szybaFilip09876, 11 mar 2021 |
|
|
|||
Norka do szkłaKala6, 16 lut 2021 |
|
|
Napisany 14 kwietnia 2006 - 13:37
a w razie czego pozostaje nie zstąpiony ACETON;P
Napisany 14 kwietnia 2006 - 15:51
A ja jak kleilem terrarko to robilem troszke inaczej :)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 września 2008 - 16:40
Ja po używałem ostrego noża, a po tym drucianego zmywaka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany