Jump to content

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
murinus urwane nogi:(:(:(:(

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 Johnnyp

Johnnyp
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7125 dni
  • Poland / Śląskie / Dąbrowa Górnicza

Posted 07 April 2006 - 20:11

Czy mój murinus przezyje ????stracil dwie nogi przed chwila w probie ucieczki ....jest teraz L6 .....mysle ze raczej przezyje bo nogi zostaly urwane tuz przy......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

Similar Topics: murinus urwane nogi:(:(:(:(     x

#2 Lukaszr0

Lukaszr0
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7530 dni
  • Poland / Mazowieckie / Siedlce

Posted 07 April 2006 - 20:24

posyp w miejscu urwania cukrem pudrem, jak mu będą przeszkadzać to odgryzie i po wylince urosną mu nowe

#3 Lockdown

Lockdown
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7350 dni
  • Poland / Śląskie / Katowice

Posted 07 April 2006 - 22:11

Jesli nie ma wycieku limfy to powinien normalnie przezyc. Za za 2-3 wylinki nie powinno być już śladu , po urwanych nogach ;]

#4 kris22

kris22
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7106 dni
  • Poland / Mazowieckie / Pułtusk

Posted 07 April 2006 - 22:48

w prubie ucieczki to co ty mu robiles???jak limfa u nie wycieka to bedzie git a jak wycieka to cukrem pudrem posyp jak nie posypiesz......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#5 Johnnyp

Johnnyp
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7125 dni
  • Poland / Śląskie / Dąbrowa Górnicza

Posted 08 April 2006 - 07:17

w zasadzie to sam nie wiem ....wiesz to dzialo sie tak szybko ze nawet nie wiem jak stracil te nogi.....wydaje mi sie ze gdy przykrywalem......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#6 Asiulka

Asiulka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7171 dni
  • Poland / Kujawsko-pomorskie / Bydgoszcz

Posted 08 April 2006 - 11:17

Pająk zapewne przezyje. Po 2-3 wylinkach nogi odrosna ale moga byc nieco chudsze od pozostałych. Pająk bedzie rosnac cały nie tylko odnoza. Moja versi po......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

1 user(s) are browsing this forum

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.