Otóż chciałbym zakupić jakiegoś młodego (ok. L2) pajączka. Myślałem osobiście o P.Murinus usambara i nasuwa mi się pytanie czy sobie poradzę? W swoim garnizonie mam jak na razie 4 młode osobniki, w tym jednego Cambri, raczej staram się byc ostrożny, nie wkładam paluchów tam gdzie nie trzeba, używam do wszystkich czynności pincety i jak na razie żadnych problemów nie miałem (jakoś nie ciągnie mnie do zostania ukąszonym). Więc jak myślicie, czy podołam wyzwaniu, a może polecicie jakiś inny "agresywny" gatunek, który byłby lepszym wyborem "na pierwszy raz"?
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 kwietnia 2010 - 17:26
Podobne tematy: P.Murinus lub inne ptaszniki x
warunki hodowli
Ptaszniki
I hodowla. Ptaszniki i skorpion.pierreuser, 12 cze 2021 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Gekony Gargulcowe i orzęsione hodowla na ptaszniki, drony, instrumenty, elektronikęApricotG, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
PtasznikiToxic322, 26 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Pająki właściwe, Uropygi, amblypygi, Skorpiony i ptasznikiPsalmopeus, 26 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Ptaszniki DOROSŁE SAMICE B hamorii, P auratus, L parahybanaEver, 25 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 25 kwietnia 2010 - 18:10
Na takie pytanie powinieneś odpowiedzieć sam. My Cię nie znamy,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2010 - 18:17
nikt Ci nie powie czy dasz sobie radę czy nie^^...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2010 - 20:43
Hmm...może tak, na samym początku nie tyle że się bałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2010 - 22:08
szczerze mówiąc to ja przed murinem miałem tylko kędziora, chromkę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 kwietnia 2010 - 22:13
po części rozumiem o co Ci chodzi - sam stwierdziłem,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 kwietnia 2010 - 15:40
No dobrze, jeszcze pytanie trochę z innej beczki, ale podczepię...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 kwietnia 2010 - 17:35
Jeśli chcesz, żeby robił pająk fajne tunele polecam H. incei......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów