Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Dziwna sprawa dotycząca sprzedaży zwierzęcia, proszę o pomoc .

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
15 odpowiedzi na ten temat

#1 OldSchool

OldSchool
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5686 dni
  • Polska / Lubelskie / Łuków

Napisany 22 kwietnia 2010 - 15:21

Witajcie!
Mam takie pytanie, w ogóle to pierwszy raz znalazłem się w takiej sytuacji więc ja może opiszę.

Więc... już jakiś czas temu doszło do transakcji pomiędzy mną a osobą X. Jako, że więcej przebywam poza domem to zwierzaka dałem znajomemu (który się na tym zna) on też dowiózł (na własny koszt do kupującego) tegoż zwierzaka. Osoba która zakupiła zwierzaka kilka dni temu zadzwoniła i powiedziała, że zwierze padło (ok tydzień0dwa przebywało już u nowego właściciela) i abym oddał wszystkie pieniądze.Zapytałem się o jakiś dowód na to iż zwierzak nie żyje, takowego nie dostałem - powiedziano...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#2 kokiesz

kokiesz
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7336 dni
  • Polska / Śląskie / Radlin

Napisany 23 kwietnia 2010 - 16:12

nic nie rób... nawet zdjęc Ci nie pokazał....ewidentnie chce cie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 pawel_kac

pawel_kac
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6435 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 23 kwietnia 2010 - 18:43

"Zdjec zdechlaka" nie robil, ale do weta ze zdechlakiem to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 OldSchool

OldSchool
  • Terrarysta

Napisany 23 kwietnia 2010 - 23:55

Właśnie chodzi o to, że kupujący rzekomo był na sekcji...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 batik

batik
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7099 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Głogów

Napisany 24 kwietnia 2010 - 00:21

Jak ci nie przedstawi żadnego potwierdzenia (zdjęcia, raport weterynarza itd.)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Santiago

Santiago
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6732 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 24 kwietnia 2010 - 00:26

Nie rozumiem z deka sytuacji....Sprzedaż to sprzedaż i rządzi się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Morgan

Morgan
  • Redaktor.nieaktywny
  • Z nami od: 7464 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 24 kwietnia 2010 - 11:12

W sytuacji gdy nie masz sobie nic do zarzucenia –...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Santiago

Santiago
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6732 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 24 kwietnia 2010 - 11:31

Ponadto....nie mówię, że tak było w tym przypadku, ale jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 OldSchool

OldSchool
  • Terrarysta

Napisany 24 kwietnia 2010 - 13:09

Z tego co mówił kupujący zwierzaka po transporcie włożył do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 jorzata

jorzata
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5773 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 26 kwietnia 2010 - 18:28

Papiery na zwierzaka masz.Weterynarz,jeśli była robiona wogóle sekcja(wątpię) powinien wydać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.