Witam forumowiczów, jestem nowy, i mam nadzieje że nie popełnię fopa tworząc ten temat.
Otóż mam kilka pytań, na które co prawda częściowo znalazłem już odpowiedzi na Forum.
Ale ze względów bezpieczeństwa mojego pupila, wole zapytać 2 razy niż raz się pomylić w realu.
Mam "Rogaśk(a/e) Junior(a/kę)" (7cm) od paru tygodni, w Krakowie trzymam go/ja w akwarium 28x50x30.
Ale od świąt jestem u siebie w domu, i mam tylko akwarium 29x19x20, wiem że jest za małe,
ale jeszcze max ze tydzień w nim pobędzie, i wracamy do kraka.
To tyle w ramach preambuły...
1.
Czytałem na różnych stronkach, w tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 kwietnia 2010 - 19:38
Podobne tematy: Żółw czerwonolicy a Tran i LACTOBACILLUS x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Żółw czerwonolicymis07, 17 lip 2024 |
|
![]() |
|||
Oddam
Żółw czerwonolicymis07, 17 lip 2024 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Żółw czerwonolicy coś się dzieje z karapaksemMiko_bs, 19 lut 2024 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy żółwi
Zolw czerwonolicyLasica90 ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
żółw czerwonolicyAbhorPL ![]() |
|
![]() |
Napisany 15 kwietnia 2010 - 20:46
1. Żarówka uvb dobrze jak jest, ale część osób twierdzi,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2010 - 21:16
zarowka uvb to 2 planowa rzecz jaka musisz zrobic waznejsza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 kwietnia 2010 - 12:06
Najwyraźniej czytałeś wybiórczo. Witaminy są ważne, ale najistotniejsza jest urozmaicona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 kwietnia 2010 - 13:23
A poza tym należy zburzyć Kartaginę.
[b]Świetlówka[/b] UVB...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
[b]Świetlówka[/b] UVB...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 kwietnia 2010 - 15:12
Napisany 16 kwietnia 2010 - 18:38
o małżach nie wiem, ale kryjówka nic nie da- osobiście...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 kwietnia 2010 - 14:13
Szperając po sieci a propos synbiotyków, a w szczególności probiotyków,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów