24 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 marca 2010 - 16:22
Ja chciałabym wyjść z taką propozycją, by z pozycji tematu pod nickiem, czy koło nicku wyświetlał się znaczek określający płeć autora postu. Bo tak, to nie wiemy, z kim gadamy... trzeba zaglądać zawsze do profilu, a niektóre nicki naprawdę nie są jednoznaczne. Z kolei czasem jest też tak, że się naciśnie odpowiedź, pisze się ten post i w pewnym momencie trzeba użyć zwrotu wskazującego na płeć... i się nie wie czy "chciałbyś", czy "chciałabyś". A z pozycji pisania postu nie ma tez bezpośredniego odnośnika do profilu usera... trzeba się cofać, wchodzić jeszcze raz w ten temat i potem w profil...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Znaczki płci x
Archiwum ogłoszeń
Wdowy L.geometricus l1,znaczki pocztoweDamiq, 14 gru 2015 |
|
|
|||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Znaczki i stare monetyWełna, 22 cze 2012 |
|
|
||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Znaczki i stare monetyWełna, 08 cze 2012 |
|
|
||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Mp4, nagrywarka dvd, znaczki, tel.Lotar, 21 maj 2011 |
|
|
Napisany 28 marca 2010 - 22:46
hej to jest do zrobienia, czy innym to również potrzebne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 marca 2010 - 23:19
tylko wiecie... w dobie płynnej seksualności (a co ważniejsze wszechobecnej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 marca 2010 - 08:33
Najlepsza była by skala"Jak bardzo czujesz się kobietą / mężczyzną"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_langi_*
Napisany 29 marca 2010 - 16:36
Heh, jestem za. Myślę że pasował by taki sam "znaczek"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 marca 2010 - 19:36
Popieram a szczególnie skalę
Napisany 29 marca 2010 - 19:52
[quote]a co żółty na środku to byłaby hermafrodyta?:>[/quote]
No...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
No...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany