19 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 marca 2010 - 13:08
Z racji tej,że to być może będzie moje pierwsze rozmnożenie wijów-zapytam.Od kilku dni para(tak mi się wydawało),łazi po wierzchu razem...Dzisiaj gdy je miałam nakarmić,zastałam w uścisku....Wyglądały jakby się całowały,po między nimi było coś co przypominało spermę.Gdy ruszyłam pojemnik,przestały to robić,ale teraz z daleka widzę,że znów się całują.....Czy to jest sex???Bo coś mi się widzi,że doczekam się przychówku.....
Podobne tematy: Sex u wijów:):):) x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Wermikulit, sphagnum, substrat dla chrząszczy i wijów, odchody barciakaRaven, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Terrarystyka
Trzymanie w jednym terrarium wijów i prosionkówLe_v7o7, 10 maj 2025 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Owady
Jak zrobić dobrze odżywczy substrat dla larw Kruszczyc i Wiii(Wijów)?Gia ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Archiwum ogłoszeń
2 gat. Wijów – parki + parka modliszek imagoDamianL, 06 cze 2019 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Kupię imago patyczaków, straszyków, wijówSzkloney, 25 lut 2016 |
|
![]() |
Napisany 28 marca 2010 - 14:03
Tak to sex , jesli masz parke to beda to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 marca 2010 - 14:23
Gratuluję :)
Napisz proszę jeszcze co to za gatunek.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisz proszę jeszcze co to za gatunek.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 marca 2010 - 14:57
Ok,przepraszam.KROCIONOGI:):):)........Moje to Archispirostreptus gigas:):):)......One są mocne..mogą tak na okrągło.Może mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 marca 2010 - 15:05
Gdzieś tu na forum przeczytałam, ze ktos naliczył 120 małych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 marca 2010 - 21:07
Nie jest powiedziane,że nie kopulowały wcześniej.Łaziły po wierzchu...Może coś było.Bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2010 - 16:13
apropo kopulacji u wijów.
Macie może zdjęcia jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Macie może zdjęcia jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2010 - 17:03
[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/101293.jpg[/img] ... hmmm a swoja droga o u Wijów czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów