Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Tamaryny, Marmozety, Uistiti

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
5 odpowiedzi na ten temat

#1 Lizzie

Lizzie
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5699 dni
  • Polska / Lubuskie / Sulechów

Napisany 23 marca 2010 - 00:08

Czy można trzymać w mieszkaniu Tamaryny, Marmozety lub Uistiti? Kupując je w zarejestrowanej hodowli dostanę jakieś dokumenty? Jakie? Do czego są potrzebne? Chciałabym kupić dwie małpki, zastanawiam się jeszcze nad rasą. I mam trochę pytań. Czy małpki dobrze będą się czuły w specjalnym dla nich urządzonym pokoju (będą gałęzie, jakieś liny, zabawki), jeżeli będą w nim same przez kilka godzin kiedy nikogo nie ma w domu? Czy małpki tych ras nie są agresywne? Małpki wypuszczone ze swojego pokoju wskoczą na szafy, drapaki kotów czy raczej będą biegać po podłodze? Jakie zabawki im kupić? Nie mam pojęcia czym się bawią. Są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Tamaryny, Marmozety, Uistiti     x

#2 waran4d

waran4d
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7219 dni
  • Slovakia

Napisany 23 marca 2010 - 07:16

po pierwsze trzeba zacząć od tego że małpa to nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 zloty

zloty
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7058 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 23 marca 2010 - 09:34

nie masz zielonego pojecia na temat woliery i zywienia,sa to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Marsel

Marsel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6290 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 23 marca 2010 - 16:35

Zacznijmy od tego, ża nie tak łatwo w pl dostać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Lizzie

Lizzie
  • Terrarysta

Napisany 23 marca 2010 - 22:22

Dziękuję za odpowiedzi. :) Przyznaję że na razie bardzo mało...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Lizzie

Lizzie
  • Terrarysta

Napisany 23 marca 2010 - 22:26

A i zapomniałam dodać że Uistiti jest marmozetą. Chodziło mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.