Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Harl, kłamca ?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
14 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość_langi_*

Gość_langi_*
  • Gość

Napisany 15 marca 2010 - 16:26

Witam Serdecznie !

Chciałem opowiedziec pewną niemiłą historyjke, otóż: przy sprzedawaniu węża dokładnie Regiusa zapytałem się (Harl) czy nie wie kto ma na sprzedaż viridiski, on odpowiedział że on będzie prawdopodobnie miec jak pożyczy samca od kolegi bo on osobiscie ma samiczke. No więc zapytałem ile za niego jak rozmnoży by chciał odpowiedział że 300/400zł no wiadomo powiedziałem to fajnie to zostaw dla mnie jedną na 100% wezmę. Było to jakoś środek Grudnia. Było wszystko pięknie ładnie, zapytałem kika dni później czy załatwił tego samca od kolegi, powiedział tak że ma i już kopulują no to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#2 SandokanGliwice

SandokanGliwice
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6438 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 16 marca 2010 - 22:28

Ja radzę zapoznać się z językiem polskim bo tego się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 ZuKu

ZuKu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6468 dni

Napisany 16 marca 2010 - 22:32

Popieram poprzednika, zresztą to samo chciałem napisać ; )
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Gość_langi_*

Gość_langi_*
  • Gość

Napisany 17 marca 2010 - 12:29

Kłamane było w tym że wcale po pierwsze nie rozmnażał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 empiu

empiu

Miniona moderator: Jaszczurki

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 7033 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 17 marca 2010 - 12:41

Langi zaśmiecasz forum. Nie było kupna i sprzedaży więc o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Gość_langi_*

Gość_langi_*
  • Gość

Napisany 17 marca 2010 - 12:50

Chciałem poprostu opowiedziec tą historie, to wszystko. Jeżeli jest to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 SandokanGliwice

SandokanGliwice
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6438 dni

Napisany 17 marca 2010 - 15:39

Oszustwa nie było to raz. A dwa to Twoja składnia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Gość_langi_*

Gość_langi_*
  • Gość

Napisany 17 marca 2010 - 16:06

Raczej tego nie skomentuje bo nie chce niepotrzebnych kartek, chciałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 llapka

llapka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6207 dni
  • Polska / Świętokrzyskie / Kielce

Napisany 17 marca 2010 - 17:26

hehehe ta historia jest naprawdę śmieszna. Człowieku jedź na giełdę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Gość_langi_*

Gość_langi_*
  • Gość

Napisany 17 marca 2010 - 17:39

[quote]hehehe ta historia jest naprawdę śmieszna. Człowieku jedź na giełdę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.