Od pewnego czasu moja agama (samiec) zaczęła się nadymać, rano nadyma się po włączeniu lampki a w niektorych momentach ta gula pod broda robi się czarna...po chwili przechodzi i robi się żółta...Nie wiem co się dzieje..jest skarmiana świerszczami, karaczanami i drewnojadami...Zamieszam zdjęcie ktore udalo mi się zrobić ...Prosze o odpowiedz [img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/135246.jpg[/img][size=10][b]Agama Brodata (PogonaVitticeps)[/b][/size]
czarne plamy, nadymanie się brody u agamy brodatej (samiec)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 marca 2010 - 17:19
Podobne tematy: czarne plamy, nadymanie się brody u agamy brodatej (samiec) x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Dorosły miesięczny samiec versicolor (1.0)Terras123, 15 gru 2025 |
|
|
|||
Sprzedam węże
Regius, samiec IvoryMarWa, 29 lis 2025 |
|
|
|||
Kupię
Poszukiwany samiec lub parka Dendrobates auratus El CopeWterrariujsie, 10 gru 2025 |
|
|
|||
Samiec Ornithoctoninae sp. Silverpiotrekgandzia, 09 gru 2025 |
|
|
|||
Samiec P. arboricola dorosłya2, 09 gru 2025 |
|
|
Napisany 02 marca 2010 - 17:32
a długo ją masz ?
Napisany 02 marca 2010 - 17:35
no od około września, czyli z jakieś niecałe pół roku..nigdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 marca 2010 - 19:05
zapewne jest już stara i zdycha :P ( żarcik taki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 marca 2010 - 21:04
To nic groźnego, po prostu się czymś podnieciła, a samce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2010 - 20:13
mówisz ze od razu po wlączeniu oświetlenia się robi czarna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany