WITAM !!! mam pytanie ? Spotkał się ktoś z tym żeby Aksolotle próbowały sie "podrapać" po skrzelach swoimi łapami. Podkreślę ze to nie jest [b]normalne drapanie [/b]tylko nagminne jakby chciały coś zdjąć ze skrzeli . Zrobiło im się to 2 dni temu i nie wiem co im jest . Dodam ze mam 3 aksolotle ( od 12 do 16 cm) w 121lit akwarium i napewno nie chodzi tu o temperaturę i napowietzrzanie . Ma ktos jakis pomysł co to może być ?Moze ktoś już sie z tym spodlał? prosze o konkretną odpowiedz
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 lutego 2010 - 13:03
Podobne tematy: PILNIE !!!!!!!!!! x
Ogłoszenia matrymonialne
Brachypelma vagans - świeży dorosły pilnie potrzebnySNAKESPIDER, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie dorosłe, podrostki samce i samice. Pilnie!Alekszw21, 04 sie 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam dwa gekony orzęsione pilnie!!pawelkaz ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Pilnie, twarde w dotyku blisko ogona, dziwne zachowaniemiyamane, 23 gru 2024 |
|
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam pilnie regiusyBewolf2018, 16 wrz 2024 |
|
![]() |
Napisany 28 lutego 2010 - 17:38
Tak to jest normalne..Nie ma co się martwić:)No chyba że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lutego 2010 - 18:36
to juz wiem !!!! A może ktoś ma jakieś konkrety...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2010 - 17:11
Drogi kolego!
Powiedz mi w którym miejscu napisałem Ci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Powiedz mi w którym miejscu napisałem Ci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów