Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Ptasznik najlepsze typy

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
26 odpowiedzi na ten temat

#11 Pigmalion

Pigmalion
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7456 dni
  • Polska / Podkarpackie / Krosno

Napisany 29 marca 2006 - 19:38

najlepiej kup sobie blondyne i pomaluj ja farbkami...bedziesz mial pajaka: wielkiego ...strasznego...agresywnego...aktywnego..no i tak jak chciałes...PIEKNEGO...:))

A tak powaznie...kiedy ja zaraziłem sie hodowla pajaków to pierwsza rzeczą jaka robiłem to...CZYTAŁEM opisy poszczególnych gatunków...byłem jak gąbka...chłonąłem wszystkie wiadomosci na ich temat by jak najlepiej je poznac...Dlatego tez sądze ,ze najlepiej poczytac troche a potem dobierac pajaki do swoich "umiejetności" i zacząc hodowle od pajaków przy których jak byk jest napisane:DLA POCZATKUJACYCH...a jesli sie dostosuje do tego to nie bedzie przykrych niespodzianek...ale kazdy robi jak chce...tylko czasami rece mi opadaja jak widzę pewne posty...

Pozdrawiam

Podobne tematy: Ptasznik najlepsze typy     x

#12 Ignac

Ignac
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7161 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 29 marca 2006 - 19:52

ja mialem dostac spokojnego P. Platusa a dostalem takiego, ktory...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#13 KaKaShi-hatake

KaKaShi-hatake
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7223 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Dzierżoniów

Napisany 29 marca 2006 - 20:30

Jak chcerz *powalonego to sobie kup blondynke ja ją mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#14 Johnnyp

Johnnyp
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7200 dni
  • Polska / Śląskie / Dąbrowa Górnicza

Napisany 29 marca 2006 - 20:52

moze tak kup sobie pistolet i strzel w leb .....czasem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#15 bartekbartus

bartekbartus
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7194 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 29 marca 2006 - 21:40

rece mi opadaja jak czytam to co chcesz zrobic. a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#16 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 29 marca 2006 - 21:43

[quote]no to tak wszystkie ktore sa jadowite sa zazwyczja agresywne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#17 maku84

maku84
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7351 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 29 marca 2006 - 21:47

znasz jakiegos pająka nie jadowitego? powiedz jaki to. A co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#18 maku84

maku84
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7351 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 29 marca 2006 - 21:51

haha, uprzedziles mnie z tym pytankiem do jasia, haha .......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#19 Gość_Anonymous_*

Gość_Anonymous_*
  • Gość

Napisany 29 marca 2006 - 21:57

no stary moze sie czegos nowego dowiemy :P:P:P:P...hahah ... wiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#20 Lord_Wlodek

Lord_Wlodek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7468 dni
  • Ireland

Napisany 29 marca 2006 - 23:38

Zeby hodowac bardzo jadowite ptaszniki (ogolnie jadowite zwierzeta) trzeba miec...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.