Nie wiem czy komus trzeba przedstawiac Mark'a O'Shee. Ja osobiscie dzieki jego programom, jako maly dzieciak, po kazdym odcinku bralem patyk i bieglem do lasu szukac rekordowych wezy, lub "na reke" lapac zmije:) Bylo to dla mnie niesamowite uczucie skontaktowac sie z Markiem , idolem sprzed wielu lat, az po dzis dzien.
Zrodlo: www.markoshea.tv
JESLI MACIE DO MARK'A JAKIES WLASNE PYTANIA TO DAWAC MI NA PW A JA JE ZADAM. Z TYM ZE POSTARAJCIE ODNOSIC SIE NA BIERZACO DO TYCH ODPOWIEDZI, KTORE ZE STRONY MARK'A JUZ PADLY, BO NOWE PYTANIA BEDE WYMYSLAL NA BIERZACO, A CHODZI MI O WASZE PYTANIA...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Specjalnie dla TCP- wywiad z Mark'iem O'Shea ![edycja 17-3/ 07:30:00]
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 lutego 2010 - 06:48
Podobne tematy: Specjalnie dla TCP- wywiad z Mark'iem O'Shea ![edycja 17-3/ 07:30:00] x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Limitowana Edycja! |
|
![]()
|
|||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Wywiad dla chętnych, pomoc w pracyPuziek, 19 cze 2017 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() |
Propozycje, sugestie, problemy
Edycja swoich postów - dział ogłoszeń.YeloNeck, 26 maj 2013 |
|
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
ksiazka Venomous snakes of the World Mark O'Sheasauromates, 24 maj 2013 |
|
![]() |
||
pająki
Terrarystyka
Świat według pająków - wywiad z polskim arachnologiemJacek_Szubert, 29 gru 2012 |
|
![]() |
Napisany 25 lutego 2010 - 15:32
Trochę krótki, ale ciekawy wywiad. :)
Pozdrawiam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Pozdrawiam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2010 - 18:16
to jeszcze nie koniec:)))) Wywiad bedzie trwal co najmniej tydzien,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2010 - 18:07
ten wywiad to naprawdę świetna sprawa. Można powiedzieć, że "dotykam"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 kwietnia 2010 - 18:48
WYWIAD NADAL TRWA. MARK JEST PO PROSTU W JAKIEJS TAKIEJ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 maja 2010 - 15:01
Bardzo ciekawa osobowosc, mialem przyjemnosc ogladac go przy pracy w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów