Akcja zaczela sie jakis czas temu, padl mi najmniejszy z orzeasko, wygladalo na to ze sie udusil pokarmem.. niestety po jakims czasie padl drugi gekon w moich rekach, takze w podobny sposob jednakze nie mogl sie udusic tym co dotal gdyz zjadl doslownie 5mmx5mm gerberka.. caly czas gekoy dostawaly pokarm.. wszystkie mam z jednego zrodla.. zostaly mi jeszcze z tego zrodla 2.. samiczka ponad 12 gram i mlodzik ponad 7i pol grama.. poza tym mam jeszcze gekona z innego zrodla ktorego juz oddzielilem i z nim wydaje sie wszystko spoko.. natomist dzisiaj mlodzik dostal jakiegos garbi i siedzi taki pokrzywiony.....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
[chore] padające gekony orzesione.. - pokrzywione członki, drżenie kończyn
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 14 stycznia 2010 - 22:37
Podobne tematy: [chore] padające gekony orzesione.. - pokrzywione członki, drżenie kończyn x
Zamienię
Zamienie Węze na gekony orzesione, ptaszniki.DuszKiss, 10 gru 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony orzęsione i lamparcieReptilesKingdom, 20 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony płacząceTomek2x18, 04 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Promo 2+1 ;Kolorowe gekony lamparcie cb25 - Diablo Blanco, Tremper, RaptorREDptiles, 05 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony orzesione lamparcielakapciul, 16 paź 2025 |
|
|
Napisany 15 stycznia 2010 - 05:14
W pierwszym przypadku przerażająca krzywica, w drugim również wygląda to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 stycznia 2010 - 11:22
ten z pierwszego zdjecia wygial sie tak z dnia na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 stycznia 2010 - 16:52
Nie, zdecydowanie niedobór wapnia. Tak jak pisałam - wapń z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 stycznia 2010 - 17:56
wapn z d3 juz zastosowany, a multiwitaminy nie stosowalem tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany