Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
[chore] padające gekony orzesione.. - pokrzywione członki, drżenie kończyn

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 pegu

pegu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6546 dni
  • Polska / Świętokrzyskie / Kielce

Napisany 14 stycznia 2010 - 22:37

Akcja zaczela sie jakis czas temu, padl mi najmniejszy z orzeasko, wygladalo na to ze sie udusil pokarmem.. niestety po jakims czasie padl drugi gekon w moich rekach, takze w podobny sposob jednakze nie mogl sie udusic tym co dotal gdyz zjadl doslownie 5mmx5mm gerberka.. caly czas gekoy dostawaly pokarm.. wszystkie mam z jednego zrodla.. zostaly mi jeszcze z tego zrodla 2.. samiczka ponad 12 gram i mlodzik ponad 7i pol grama.. poza tym mam jeszcze gekona z innego zrodla ktorego juz oddzielilem i z nim wydaje sie wszystko spoko.. natomist dzisiaj mlodzik dostal jakiegos garbi i siedzi taki pokrzywiony.....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: [chore] padające gekony orzesione.. - pokrzywione członki, drżenie kończyn     x

#2 empiu

empiu

Miniona moderator: Jaszczurki

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 7122 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 15 stycznia 2010 - 05:14

W pierwszym przypadku przerażająca krzywica, w drugim również wygląda to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 pegu

pegu
  • Terrarysta

Napisany 15 stycznia 2010 - 11:22

ten z pierwszego zdjecia wygial sie tak z dnia na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 empiu

empiu

Miniona moderator: Jaszczurki

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 7122 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 15 stycznia 2010 - 16:52

Nie, zdecydowanie niedobór wapnia. Tak jak pisałam - wapń z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 pegu

pegu
  • Terrarysta

Napisany 15 stycznia 2010 - 17:56

wapn z d3 juz zastosowany, a multiwitaminy nie stosowalem tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.