Witam. Jakieś dwa tygodnie temu kupiłem na allegro geniculate. Jako pokarm daję mu mączniki. Tydzień temu (jakoś w poniedziałek albo we wtorek) przeszedł wylinkę z l4 na l5. Przez te dwa tygodnie nic nie jadł. Warunki myślę, że ma odpowiednie (w dzień doświetlam go żarówką, pilnuję wilgotności, staram sie utrzymywać stałą temperaturę). Czytałem, że to są bardzo żarłoczne pająki a mój sobie zrobił post. Trochę się tym przejmuje bo to mój pierwszy pająk i nie chcę żeby padł.
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 grudnia 2009 - 13:20
Podobne tematy: Ptasznik nie je x
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Ptasznik dla początkującychPawel32, 29 lip 2025 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Ptaszniki
Ptasznik theraphosa blondiFtorek, 03 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Ptasznik i skorpionyBartekR ![]() |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
pierwszy ptasznikaaaa565, 09 gru 2024 |
|
![]() |
|||
zachowania
Ptaszniki
Ptasznik zaatakowany przez KotaLenaDiablo, 14 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 23 grudnia 2009 - 13:24
Nie boj sie nic nic mu sie nie stanie pajaki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2009 - 14:20
bez obawy pajak po wylince musi dojsc do siebie a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2009 - 15:34
[quote]stadium L5 to tak po 10-14 dniach po wyline zacznie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 grudnia 2009 - 20:54
Nie masz czym się martwić. Jak pisali koledzy wyżej, pająk...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 stycznia 2010 - 11:29
Już zaczął jeść. W kryjówce trzyma zabite mączniki. Czy to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 stycznia 2010 - 13:00
musisz wyciagnac maczniaki i cos mi sie wydaje ze za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów