Ponad pół roku temu zakochałem się w tych pięknych zwierzątkach i postanowiłem sprawic sobie jedną skolopendrę. Półtora miesiąca temu kupiłem ją na giełdzie terrarystycznej w Katowicach, bardzo zależało mi na Cingulacie ze względu na niezbyt wymagającą hodowlę, w sam raz dla początkujących.
Kupiłem od hodowcy, który sprzedał mi ją jako Cingulata.
Jednak znalazłem w internecie zdjęcia oraz filmiki na youtube, w których występują zwierzątka prawie identyczne do mojego, a nazywają się Ethmostigmus.
Jestem tutaj żółtodziobem, więc wolę zapytac się Was-ekspertów :) Czy ktoś jest w stanie określic jakiego gatunku jestem hodowcą? Czy Ethmostigmus to może jakaś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Kupiłem od hodowcy, który sprzedał mi ją jako Cingulata.
Jednak znalazłem w internecie zdjęcia oraz filmiki na youtube, w których występują zwierzątka prawie identyczne do mojego, a nazywają się Ethmostigmus.
Jestem tutaj żółtodziobem, więc wolę zapytac się Was-ekspertów :) Czy ktoś jest w stanie określic jakiego gatunku jestem hodowcą? Czy Ethmostigmus to może jakaś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)