Witam, sprzedam półtora roczną samicę Pytona Zielonego (Morelia Viridis) odmiany (ARU). Wąż jest pięknie wybarwiony, ma około 90cm. Ma świetny apetyt, bezproblemowo zjada dorosłe masto myszy (białych myszek jest w stanie zjeść kilka na jeden posiłek). Do tego nie mam z nią żadnych problemów, jest w świetnej kondycji. Cena jaka mnie interesuje to 1000zł. Możliwy odbiór osobisty na terenie Katowic, mogę też wysłać PKS-em lub PKP na odpowiedzialność kupującego.
Proszę się zemną kontaktować za pomocą gg9312827 lub tel. 602535680 -> na tel proszę wysyłać sms'y będę oddzwaniał z innego numeru (ponieważ mam chwilowo uszkodzony głośnik). Niżej zdjęcia oferowanego przeze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Proszę się zemną kontaktować za pomocą gg9312827 lub tel. 602535680 -> na tel proszę wysyłać sms'y będę oddzwaniał z innego numeru (ponieważ mam chwilowo uszkodzony głośnik). Niżej zdjęcia oferowanego przeze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Ten temat jest zablokowany