Witam mam hmmm problem to może za dużo powiedziane, wiem że większość początkujących terrarystów skarży się, że ich maluchy siedzą cały czas pod ziemią albo w kryjówkach i nie wychodzą. Moja zbóżóweczka z kolei w ogóle nie włazi do żadnych kryjówek, ma kamienie, kawałki kory, kokosy i moją koszulkę (do niej raz wlazła na parę godzin i tam siedziala ale z łebkiem i tak wystawionym poza nią więc ie chce słuchać ze koszulka w terrarium to głupi pomysł;) ) poza tym zboża lata po całym terra prawie bez przerwy;) i jeśli juz odpoczywa to zawija się w okół roślinki albo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 15 listopada 2009 - 14:41
Podobne tematy: młoda zboża "boi sie ciemności" x
Sprzedam jaszczurki
1.1 Bazyliszki Płatkogłowe (Basiliscus plumifrons) - młoda parazoolog2001, 10 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
śląskie
Giełda
Chce kupić młodą agamke karłowatą, najlepiej samiec, samiczka w ostateczności.Lgs, 19 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Młoda SAMICA gekona lamparciegoLili_Reptile_House, 07 lis 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Psalmopoeus irminia - młoda samicaDillOn, 05 lis 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Orthriophis taeniurus friesei - młoda samica.DillOn, 05 lis 2024 |
|
![]() |
Napisany 15 listopada 2009 - 14:51
Spróbuj bardziej "przytulnych" kryjówek tzn. żeby miała ciasno. Ponoć węże...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 listopada 2009 - 15:42
Ma po prostu taki charakter :) Tak jak moja amurka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 listopada 2009 - 18:17
I mój Mieczysław (zbożówka)
Raz był w ciasnej kryjówce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Raz był w ciasnej kryjówce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 listopada 2009 - 11:35
hehe no teraz jeszcze jeść przestała, uparciuch, a trzeciego dnia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 listopada 2009 - 19:18
po pierwsze - co ile dni ją karmisz ?
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 listopada 2009 - 23:37
po pierwsze "powinnaś" a nie "powinieneś" po drugie, to nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów