mam pytanie czy moge dawac dla zolwia stepowego bazylie, nac pietruszki ?
w tej chwili jestem w anglii i tutaj nie mam mozliwosci dostania odpowiednich roslin a w tej chwili jest chory wlasnie przez podawanie zlego pozywienia ma problem z nerkami nie wiadomo czy z tego wyjdzie weterynarz podejmie decyzje za tydzien ale do tego czasu chce zeby jadl to co powinien .
kedy go dostalam kupilam pare ksiazek na temat zolwi stepowych i opiekowalam sie nim wedlug zalecen teraz z checia bym podala ich do sadu bo przez te ksiazki moja niunia teraz cierpi a ja nie wiem jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 marca 2006 - 14:59
Podobne tematy: dieta zolwia stepowego x
Archiwum ogłoszeń
Kupię żółwia stepowegossszymon1990, 04 cze 2024 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię żółwia stepowegotiwson, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Żółwie
Jak czesto powinno sie wymieniac podloze u zulwia stepowegoFranekqiwb, 14 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
jaszczurki
Terrarystyka
WITAM JAKIEGO GEKONA KUPIC oprócz LAMPARTA I STEPOWEGOFranekqiwb, 12 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Kupię żółwia lądowego najlepiej stepowego lub greckiegoslavkohaat ![]() |
|
![]() |
Napisany 10 marca 2006 - 15:25
a czy moge mu dawac szpinak i cukinie ??
Napisany 10 marca 2006 - 17:14
Nac pietruszki-nie gdyz natka jest moczopedna,bazylie troszke mozna-choc nie wiadomo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2006 - 18:18
W Anglii nie ma takich mrozów jak u nas, więc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 marca 2006 - 19:21
Szpinak ma jeszcze więcej szczawianów od sałaty, nie nadaje się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów