Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Terrarium dla młodej zbożówki

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
6 odpowiedzi na ten temat

#1 linuxadmin

linuxadmin
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5909 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 29 października 2009 - 19:56

Witam.
Dziś dostałem moją pierwszą zbożówke ma ok 40cm. w drodze do mnie lniała bo w pudełku jest stara skóra, teraz pytanie ponieważ narazie wsadziłem ją do dość sporego pudełka po butach w którym włożyłem substrat kokosowy, oczywiście zrobiłem dziurki na powietrze i prowizoryczne okienko do którego od zewnątrz przykleiłem kawałek przeźroczystego plastiku, tteraz pytanie ponieważ chce jej kupić jakieś terarium albo coś, więc jakie terarium pudełko potrzebuje w tej chwili ten wężyk?? znaczy jaka wielkość.

Aha bo właśnie rozmroziłem oseska i wąż wciaga aż miło i mam pytanie czy podać mu 2 czy jeden wystarczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Terrarium dla młodej zbożówki     x

#2 linuxadmin

linuxadmin
  • Terrarysta

Napisany 29 października 2009 - 20:18

ok. co do karmienia to już wiem własnie rozmrażam 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 linuxadmin

linuxadmin
  • Terrarysta

Napisany 29 października 2009 - 20:18

ok. co do karmienia to już wiem własnie rozmrażam 2...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 MateuszG20

MateuszG20
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6572 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Kalisz

Napisany 29 października 2009 - 20:38

Możesz kupić terarium 50x30x30 i styknie na razie.Możesz kupić też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Jachu12

Jachu12
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6112 dni
  • Polska / Mazowieckie / Grodzisk Mazowiecki

Napisany 29 października 2009 - 20:56

A ma wężyk ogrzewanie?? W tym momencie?? Myśli się najpierw...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 linuxadmin

linuxadmin
  • Terrarysta

Napisany 29 października 2009 - 20:58

Ma ogrzewanie, narazie jest to żarówka ale myśle o przewodzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 towal

towal
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6323 dni
  • Polska / Lubelskie / Puławy

Napisany 29 października 2009 - 21:54

pierwsza sprawa, to najpierw kupuje sie terrarium, pozniej gada. sprawa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.