Mam pytanie czy świerszcze bananowe są głośniejsze od bananowych czy może cichsze ?? Zastanawiam się nad przerzuceniem się na bananowe :) Narazie mam kubańskie i ich granie mi nie przeszkadza i się zastanawiam czy bananowe są głośniejsze?
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 29 sierpnia 2005 - 10:26
Witam :)
Mam pytanie czy świerszcze bananowe są głośniejsze od bananowych czy może cichsze ?? Zastanawiam się nad przerzuceniem się na bananowe :) Narazie mam kubańskie i ich granie mi nie przeszkadza i się zastanawiam czy bananowe są głośniejsze?
Podobne tematy: świerszcze.Kubański,a Bananowy x
zachowania
Zwierzęta karmowe
Dlaczego świerszcze domowe nie wydają dźwięków ?_Kub4Bub4__, 01 mar 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Jaszczurki
gekon przestał jeść świerszczeRobert1721, 08 lis 2024 |
|
|
|
||
żywienie
Zwierzęta karmowe
świerszcze w Tychach i okolicy - szukamROCES, 13 cze 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Świerszcze bananoweluki79, 16 maj 2024 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Anolis olbrzymi lub kubańskikult, 24 kwi 2024 |
|
|
Napisany 29 sierpnia 2005 - 12:09
a co ci przeszkadza w kubańskich?
Napisany 29 sierpnia 2005 - 12:23
To już jest kwestia subiektywnego odbierania tych dźwięków. U bananowych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 sierpnia 2005 - 16:45
Teoretycznie bananowe są "najcichszą" odmianą, z tych hodowanych. Grają jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 sierpnia 2005 - 18:06
Jedne i drugie napewno są cichsze od domowych !
Gość_Anonymous_*
Napisany 29 sierpnia 2005 - 18:23
obetnij skrzydła przy podstawie to ani te ani te nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 sierpnia 2005 - 21:22
I spróbuj to zrobić przy kilkuset świerszczach. :-)
Napisany 02 września 2005 - 18:11
Mam kubańskie i nawet głośno grają przynajmiej dla mnie w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany