Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Smutna śmierc

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
14 odpowiedzi na ten temat

#1 Brysia

Brysia
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7468 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 29 sierpnia 2005 - 09:59

Napoczatku mojej wiadomości chciałabym zaapelować do wszystkich : Ludzie jesli nie mozecie zapewnic dogodnych warunków takie jakie dane zwierze potrzebuje nie kupujcie zwierzaka bo może sie to tak skonczyc jak z pupilem ktorego własnie straciłam. Otorz wziełam pod swoje skrzydla młodego legwanka, ktoś go sobie kupil i nagle stwierdzil ze nie ma na niego miejsca i tak owe bardzo zaniedbane zwierzatko przechodzilo z rąk do rąk byłam jego 5 włascicielką. W chwili kiedy przygarnelam zwierzaka mial blizny i zaawansowanego grąkowca;{{{{ staralam sie jak moglam aby go z tego wyciagnąc byłam u weterynaża leczylam antybiotykami wydawało sie nawet ze zdrowieje niestety...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Smutna śmierc     x

#2 Nevermore

Nevermore
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7686 dni

Napisany 29 sierpnia 2005 - 10:34

no nieste ty tak jest jak ktos ma kase to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 paczeks

paczeks
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7492 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Kłodzko

Napisany 29 sierpnia 2005 - 12:37

Ehh szkoda lega :( No ale tak to już niestety...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Izabela

Izabela
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8049 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 29 sierpnia 2005 - 17:40

Żal za serce ściska... Gatunek (wyjątki potwierdzają jedynie regułę) ludzki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Brysia

Brysia
  • Terrarysta

Napisany 29 sierpnia 2005 - 17:50

byłam z nim u weterynarza i ona potwierdziła moje obawy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Nazar

Nazar
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7971 dni

Napisany 29 sierpnia 2005 - 21:47

Bede upierdliwy, ale wlasnie to sa miedzy innymi skutki niskich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 gadziok

gadziok
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7493 dni
  • Polska / Śląskie / Mysłowice

Napisany 30 sierpnia 2005 - 08:13

to co?chciałbyś znacznie większe ceny?to nasze grono terrarystyczne by sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Nazar

Nazar
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7971 dni

Napisany 30 sierpnia 2005 - 08:53

no co wedlug Ciebie wydanie 100 zl na zwierzaka to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Brysia

Brysia
  • Terrarysta

Napisany 30 sierpnia 2005 - 09:38

chłopaki,
nie napisałam tego posta zebyście sie o takie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Smoq

Smoq
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7651 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 30 sierpnia 2005 - 09:48

Witam
Ja mysle że jak dziecko/nastolatek chce mieć zwierzątko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.