Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Pomocy!!!biegunka, anoreksja, jak mogę jej jeszcze pomóc???

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
12 odpowiedzi na ten temat

#1 evelynka

evelynka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5824 dni
  • Polska / Śląskie / Tychy

Napisany 30 września 2009 - 11:31

Witam wszystkich forumowiczów.
Korzystam z forum już dość długo, ponieważ jestem początkująca potrzebowałam sporo informacji na temat gekonów.
Mam problem związany z dwoma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Pomocy!!!biegunka, anoreksja, jak mogę jej jeszcze pomóc???     x

#2 evelynka

evelynka
  • Terrarysta

Napisany 30 września 2009 - 11:44

A teraz samiec z tej samej przesyłki:
Wygląd ogólny dość dobry, 54 gramy również odmiany sunglow ale też zdarzały się wymioty. Jeśli chodzi o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 CinnamonGirl

CinnamonGirl

Terrarysta

• Terrarysta
  • Z nami od: 7248 dni
  • Polska / Śląskie / Ruda Śląska

Napisany 30 września 2009 - 12:21

Na razie bym go nie wpuszczała do zdrowej samicy. Rozumiem ze samca tez odrobaczałas.

Jak zakonczysz kurację odrobaczania i zrobisz kontrolne badanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 evelynka

evelynka
  • Terrarysta

Napisany 30 września 2009 - 12:30

Odrobaczane są wszystkie trzy i jeszcze samiec u mojego brata, który kiedyś był razem ze zdrową samiczką. Mój wet łączy kupki i sprawdza pasożyty, kazał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 CinnamonGirl

CinnamonGirl

Terrarysta

• Terrarysta

Napisany 30 września 2009 - 12:41

mozesz dodac do swojej galerii (wchodzisz na swój profil i masz 'Moja Galeria' i potem podczas pisania wiadomości uzywajac "Kliknij jeśli chcesz dodać zdjecie ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 evelynka

evelynka
  • Terrarysta

Napisany 30 września 2009 - 14:28

[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/122332.jpg[/img][size=10][b]Nowe geki[/b][/size]

Oto zdjęcie geków w pierwszy dzień kiedy do mnie dotarły. Przepraszam za jakość zdjęć ale było już ciemno. Samiczka ta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 evelynka

evelynka
  • Terrarysta

Napisany 30 września 2009 - 14:42

[img]https://www.terrarium.pl/galeria/foto/122334.jpg[/img][size=10][b]Nowa samiczka[/b][/size]

Oto samiczka dziś, minęło około 3 tygodnie, ogonek trochę grubszy, po wylince ale objawy opisane w pierwszym poście aktualne.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 CinnamonGirl

CinnamonGirl

Terrarysta

• Terrarysta

Napisany 30 września 2009 - 17:36

Nie wiem czy dobrze kojarzę ale chyba gdzies czytałam ze odrobaczanie sie powtarza po jakimś czasie po pierwszej dawce.
Nie wiem jak wet...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 evelynka

evelynka
  • Terrarysta

Napisany 30 września 2009 - 18:22

Cieszę się że nie tylko ja widzę poprawę:) Gadziny odrobaczane były dwa tygodnie temu przez trzy dni i teraz jak już ze złożonych jejeczek mogły...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 SandokanGliwice

SandokanGliwice
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6423 dni
  • Polska / Śląskie / Gliwice

Napisany 30 września 2009 - 18:52

Witam nową forumowiczkę :) oczywiście poprawa cieszy jak najbardziej a gekony zapowiadają się ładnie :) Ale mnie ciekawi kto jest tym bydlakiem który tak zapuszcza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.