Witam, kupilem gekona jakisc zas temu i byl on w strasznym stanie... teraz jest juz nieco lepiej, bo przytyl i jest bardziej aktywny, jednak zauwazylem, ze nie ma on pazurkow. Ostatnio jak gonil za swierszczem po sciance to nie mogl sie wdrapac do niektorych miejsc, bo sie slizgal. Pewnie jest to spowodowane tym, ze stara wlascicielka nie specjalnie zajmowala sie sciaganiem starej wylinki z palcow. Czesc sciagnalem, a czesc nadal nie chce zejsc, mimo, ze pryskalem go w terrarium, a potem moczylem w letniej wodzie. Nie chce mu jej sciagac na sile. No i teraz pytania, co zrobic z ta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 01 marca 2006 - 15:23
Podobne tematy: czy odrosna pazury? x
zdrowie
Kameleony
Kameleon jemeński - pazury - czy podcinać?Bellona, 06 gru 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Gekon orzęsiony - pazuryIgnacy4000, 13 lut 2021 |
|
![]() |
|||
warmińsko-mazurskie
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
POMOCY MÓJ ZÓŁW MA ZŁAMANE PAZURYjemciastko2030023023 ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Żółw chiński - problemy skórne, odłamanie ogona, wypadające pazuryMarioTST, 16 cze 2020 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy żółwi
Pazury u Mississippi Map Turtlerumianek88, 12 gru 2015 |
|
![]() |
Napisany 01 marca 2006 - 16:30
wydaje mi się że nie..mój gekon którego mi przysłali z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2006 - 18:18
raczej nie odrosną... co do starej wylinki to kup w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 marca 2006 - 23:14
pazurki niestety już nie odrosną :( ja także mam gekona...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 marca 2006 - 03:52
serdeczne dzieki za posty. jutro kupie gliceryne
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów