Witam. Mam gekona już około miesiąca i przez pewien czas drapie on w szybę terrarium, jakby próbował się wydostać. Potem znowu chodzi po terrarium i po jakimś czasie znowu drapie. Właściwie, to wygląda to tak jakby chciał się wspiąć lub myślał, że ta szyba nie istnieje. W sumie to nie wiem za bardzo o co chodzi, jestem w trakcie oswajania go i póki co udało mi się w pewnym stopniu przyzwyczaić go do ręki i nie ucieka już gdy włożę ją do terrarium, czasem nawet sobie po niej chodzi nic sobie nie robiąc, traktując jak np. przedłużenie korzenia, więc chyba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 sierpnia 2009 - 20:40
Podobne tematy: Drapanie w szybę gekona x
terrarium - podłoże
Terraria dla jaszczurek i sprawy techniczne
Podłoże bioaktywne dla gekona GruboogonowegoAksik555, 04 cze 2023 |
|
|
|
||
terrarium - pozostałe tematy
Terraria dla jaszczurek i sprawy techniczne
Nowe terrarium dla gekona - pleśń na korzeniachtv3, 02 gru 2024 |
|
|
|||
Oddam
oddam gekona lamparciego 5-letniegoBartus210 |
|
|
|||
identyfikacja
Jaszczurki
Prośba o identyfikację gekonaRobert_M., 01 gru 2025 |
|
|
|||
żywienie
Gekon lamparci (Eublefar)
Czym karmić młodego gekonaIkani, 21 lis 2025 |
|
|
Napisany 25 sierpnia 2009 - 20:55
mój dokładnie tak samo robi a jak otworzę to pcha...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2009 - 21:37
A ja przeciwnie :) Wyjmuje moje geki zalezy kiedy chca...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2009 - 21:57
Aha, no właśnie ja z tym nie mam doświadczenia, bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2009 - 22:04
Przynajmniej moje 3 miesieczne nie sa az tak szybkie :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 sierpnia 2009 - 06:05
[quote]Aha, no właśnie ja z tym nie mam doświadczenia, bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 sierpnia 2009 - 12:05
1.drapanie w szybke, u swoich zwierzaków zawsze traktuje jako chęć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany