Mam okolo 5 miesiecznego Legwana zielonego ...Niepokoi mnie wyglad jego przedniej łapy.Jedna jest taka niby naturalna chuda a druga piszac obrazowo ,jak by kazdy "paluch " był opuchniety ....Prawie tak samo jest na tylniej kończynie z tym ze tam jest opuchniety tylko ten najdluzszy paluch....Mysle ze wybiorę sie z nim do weterynarza aby obadal co to sie dzieje ....Moze Wy macie lub mieliscie podobne przypadki ...Na moje oko to nie jest normalne...Poza tym Legwan rozija sie bardzo dobrze ...Bardzo dobrze jest naswietlany UV ,dostaje urozmaicony pokarm równiez z dodatkiem "sepi".Jego dlugosc calkowita to okolo 38cm....i tutaj tez prosze o komentarz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 sierpnia 2009 - 22:39
Podobne tematy: Spuchniete pazury legwana x
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kupię Legwana zielonego!!honzig121, 20 lut 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
oddam legwana zielonegoLUKIx, 22 cze 2024 |
|
|
Napisany 22 sierpnia 2009 - 22:48
A nie jest to przypadkiem wylinka?
Mojego paluchy też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Mojego paluchy też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2009 - 21:08
Własnie ma w tej chwili wylinkę,tylko ze przed wylinką tez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2009 - 08:04
Tak to trudno powiedzieć, najlepiej zrób zdjęcie.
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany