Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Ogrzewanie od dołu

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
38 odpowiedzi na ten temat

#1 Gość_Piteros_*

Gość_Piteros_*
  • Gość

Napisany 16 sierpnia 2009 - 11:44

Przepraszam ale nie rozumiem twojej logiki. Jaka jest różnica między kamieniem nagrzanym od słońca, a takim który emituje "własne" ciepło?

[quote]Ja nie praktykuje grzania od dołu tylko od góry jak w naturalnym środowisku słońce świeci od góry i ja oświetlam terra od góry :) i jest dobrze a skoro jest dobrze to nie trzeba grzać od dołu.[/quote]

W naturalnym środowisku "zmiennocieplny" sam decyduje czy chce siedzieć na gałęzi czy zejść pogrzać się na kamieniu (co jest powszechne także u legwanów). To, że Ty nie stosujesz kamienia grzewczego nie oznacza, że jest to rozwiązanie złe....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Ogrzewanie od dołu     x

#2 Gość_DriverD2_*

Gość_DriverD2_*
  • Gość

Napisany 16 sierpnia 2009 - 11:59

I do tego taki kamień grzeje cały czas od dołu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Gość_DriverD2_*

Gość_DriverD2_*
  • Gość

Napisany 16 sierpnia 2009 - 12:09

Obejrzę oczywiście i zobaczę ale dziwne jest to że jednak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 taryfikator

taryfikator
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6244 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Jelenia Góra

Napisany 16 sierpnia 2009 - 12:15

nie zapominajmy o narzadzie ciemieniowym, który to jest pewnego rodzaju...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Gość_Piteros_*

Gość_Piteros_*
  • Gość

Napisany 16 sierpnia 2009 - 12:16

Stosuje kamień (nie elektryczny) od ponad roku i jestem z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Gość_DriverD2_*

Gość_DriverD2_*
  • Gość

Napisany 16 sierpnia 2009 - 12:23

Ja też mam kamień zwykły dla agam i wiem że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Gość_Piteros_*

Gość_Piteros_*
  • Gość

Napisany 16 sierpnia 2009 - 12:28

my się chyba naprawdę nie rozumiemy... a kto pisał, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Gość_DriverD2_*

Gość_DriverD2_*
  • Gość

Napisany 16 sierpnia 2009 - 12:34

Ale ja też nie pisałem że kamień ma być użyty...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 qwertyu

qwertyu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6342 dni
  • Polska / Lubelskie / Biała Podlaska

Napisany 16 sierpnia 2009 - 12:35

stosowanie kamieni grzewczych u legwanów jest niedopuszczalne.............., to nie jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Gość_Piteros_*

Gość_Piteros_*
  • Gość

Napisany 16 sierpnia 2009 - 12:50

powiedz qwertyu na czym opierasz swoje stwierdzenia, bo dla mnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.