Witam, mam nietypowe pytanie. Istnieje taki pająk jak jak TARANTULA CZERWONOWŁOSA? podobno występuje w dolnej części amazonki, i składa jaja w żywych organizmach?
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 sierpnia 2009 - 21:44
Podobne tematy: Tarantula czerwonowłosa x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Lycosa Tarantula, euscorpiusy, samce ptaszników, maluchy A. Juruensis m2Staches, 15 paź 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
T.sp Panama lava tarantula samicaGiroud, 08 wrz 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oferta Tarantula Home.rap, 14 cze 2022 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić Lycosa tarantulaKamilop99 ![]() |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić Lycosa tarantula?MlodyTerrarysta12, 26 gru 2021 |
|
![]() |
Napisany 04 sierpnia 2009 - 22:18
Podobno pajączek ten osiąga minimum 30 cm długości bez odnurzy....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 sierpnia 2009 - 10:49
Nie istnieje.
Nie w życiu nie słyszałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Nie w życiu nie słyszałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 sierpnia 2009 - 16:30
Witam dzięki za odpowieć którą znałam ale chciałam tylko dostać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 sierpnia 2009 - 17:25
[quote]podobno występuje w dolnej części amazonki, i składa jaja w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 sierpnia 2009 - 17:36
z tego co słyszałam chodziło o pająka który składa jaja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 sierpnia 2009 - 11:43
Oczywista bzdura.
Ptaszniki (bo inne pająki nawet...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Ptaszniki (bo inne pająki nawet...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów