Witam ! :D Jestem zainteresowany kupnem Agamy Błotnej jako że nie moglem przyjac ostatnio Legwana Zielonego ;(. Dlugo myslalem nad inna jaszczurka i pomyslalem o Agamie Blotnej. Nie chce jej kupowac w najblizszym czasie.. musze sie o nich jeszcze duzo dowiedziec. Jednakze mam pytanie: jakiego podloza uzyc? Czy wogole jest ono potrzebne? czy caly spod terrarium ma zajmowac basen? Czy terrarium z OSB wchodzi w rachube? Czy do ogrzewania starczy: Kabel grzewczy 50 W i Zarowka Heat Glo? Czy jako oswietlenie UVA co dwa dni moze posluzyc zarowka Repti Glo? Jezeli tak to jaka? 5.0, 8.0, 10.0? Czy Agame mozna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 lipca 2009 - 22:36
Podobne tematy: Agama Błotna: podłoże x
terrarium - podłoże
Terraria dla pajęczaków i sprawy techniczne
Podłoże - białe kropki, czy to pleśń.pierreuser, 01 gru 2025 |
|
|
|||
warunki hodowli
Agamy - brodata i karłowata
Terrarium młoda agama karłowataDikimolo, 02 lis 2025 |
|
|
|||
warunki hodowli
Zwierzęta
Podłoże Aspen - ile wody daćMac2000, 07 wrz 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Agama kołnierzasta - samicaREDptiles, 03 wrz 2025 |
|
|
|||
terrarium - podłoże
Wystrój, roślinność
Podłoże kokosowe z actiongrunwald, 15 mar 2025 |
|
|
Napisany 26 lipca 2009 - 23:54
www.terrarium.com.pl/zobacz/physignathus-cocincinus-agama-błotna-232.html
Możesz dać kostkę kokosową na podłoże....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Możesz dać kostkę kokosową na podłoże....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 lipca 2009 - 12:27
ale z tego co widzę to nie jest jego 1...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 lipca 2009 - 21:31
To powiedz jakie ma jeszcze, bo w profilu żadnych nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 lipca 2009 - 23:48
Owszem.. :P To ma byc pierwsza jaszczurka. Obecnie choduje 3...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 lipca 2009 - 10:53
ups soorki musiałem źle spojrzeć
Napisany 09 sierpnia 2009 - 13:09
Jeśłi chodzi o to, czy Agama błotna nadaje sie dla...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany