Podzielę sie z Wami moją historią ze sprzedażą węży P......niestety nie dowiedziałem sie któż to. Otóż jakiś czas temu wystawiłem do sprzedaży parę dorosłych Pytonów Siatkowych oraz Pytona Tygrysiego formę Green, zadzwonił jegomość ze Śląska niestety nie znam jego nazwiska ani nicku z TCP i nie wiem też dokładnie z jakiego miasta- że zdecydowany, że przygotowany na takie węże, że wpłaca zaliczkę i pozostaje tylko kwestia umówienia się co do transportu gadów do Wrocławia bo to w końcu dorosłe siatki a Pan nie chciał po nie przyjechac do Poznania. Zaliczka wpłyneła, zadzwonilem i umówiłem sie na termin dostarczenia gadów niby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Użytkownik nieznany a jednak terrarysta z TCP - histroria bez happy end'u
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 lipca 2009 - 14:12
Napisany 22 lipca 2009 - 22:28
W takim przypadku, jesli kupujacy nie wywiazuje sie z transakcji,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2009 - 22:28
zaliczka do wydania (jak nie poszła na paliwo) a węże...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 lipca 2009 - 15:08
jeśli gościu unika kontaktu,kręci ,czy też zrezygnował,nie ma co się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 lipca 2009 - 16:25
No troche żeśmy z nimi ( wężami) powojowali , bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lipca 2009 - 23:51
dlatego zawsze warto pytać o nick z tcp.. bo potem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany