...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
pirania78 oszust jakich mało :P
36 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 lipca 2009 - 22:16
napisała kiedyś do mnie czarcica na allegro osprzedaż pożywki dl moli i jakąś wsółpracę w karmówce.
NIe przegladam maili codziennie, a ona po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
NIe przegladam maili codziennie, a ona po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2009 - 23:03
Hmmm Pirania78... Wiedziałem że znam skądś tą kobietę, jeszcze jak wspomniałeś że jest wulgarna i brak jej taktu. Otóż już kiedyś była awantura w roli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2009 - 23:04
Najgorzej boli....
[quote]Pirania (4092345)
nie musze sie znac
Pirania (4092345)
nie musza liczy sie obrot
Pirania (4092345)
[quote]Pirania (4092345)
nie musze sie znac
Pirania (4092345)
nie musza liczy sie obrot
Pirania (4092345)
Napisany 10 lipca 2009 - 23:43
Witam
Do mnie też kiedyś pisała ta osoba.Rozmowa wyglądała bardzo dziwnie,pirania pisała tak jakby mi
nakazywała nawiązać współprace której ja nie chcę.Mieszkamy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Do mnie też kiedyś pisała ta osoba.Rozmowa wyglądała bardzo dziwnie,pirania pisała tak jakby mi
nakazywała nawiązać współprace której ja nie chcę.Mieszkamy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2009 - 08:31
Czarcica z allegro też mnie kiedyś porobiła. Kupiłam rzekomo wielką hodowlę muszek, w której miały ich być "miliony". Dostałam 5litrową butelkę z odrobiną starej zapleśniałej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2009 - 10:44
Niestety pirania jest naszą Trójmiejską zarazą. Na allegro skupuje dużo zwierząt, typowo pod handel. Osobiście jak coś sprzedaje to staram się aby nie wpadło w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2009 - 14:02
Jak widać nie wszystkich :/
SP. Może by zrobić na TCP na głównej stronie np spis tych "złych" sprzedających wraz z przyczynami...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
SP. Może by zrobić na TCP na głównej stronie np spis tych "złych" sprzedających wraz z przyczynami...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2009 - 16:40
To byłby bardzo dobry pomysł;) Pozdrawiam
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów